Új szárnykerekes hőmennyiségmérők a Siemens-től

Az új hőmennyiségmérők M-bus kommunikációs képességgel és 2 impulzus bemenettel rendelkeznek

Az eddig elérhető WFx53.. hőmennyiségmérőket váltja az új generációs WFx54... hőmennyiségmérő család. Az új termékek 2016. áprilisától válnak elérhetővé, közös jellemzőjük az M-bus kommunikációs képesség 2 impulzus bemenettel kiegészülve. A Siemens 2014-ben mutatta be az "5"-ös sorozat jelzésű fűtési és kombinált fűtési/hűtési hőmennyiségmérő családjait külső kommunikációs modullal, úgynevezett "szett-kialakításban".

A folyamatos termékfejlesztés eredményeként 2016. áprilisától már elérhetők az új fűtési és kombinált fűtési/hűtési hőmennyiségmérők, a vízmérők közvetlen csatlakoztathatósága érdekében, beépített M-bus kommunikációs képességgel és 2 impulzus bemenettel. Az új termékek megjelenésével az eddigi M-Bus kommunikációs változatok fokozatosan kivezetésre kerülnek.

Ugyanakkor az AMR rádiós kommunikációra alkalmas mérő szettek változatlanul elérhetők maradnak, mivel ezen termékek vonatkozásában továbbra is a külső modulos szettek kínálják a megfelelő technikai megoldást.

Jelenleg 15-féle szárnykerekes hőmennyiségmérő és 3-féle kommunikációs modul érhető el.

Új Siemens szárnykerekes hőmennyiségmérő
Új Siemens szárnykerekes hőmennyiségmérő


A Siemens szárnykerekes hőmennyiségmérők termékismertetőit megtekintheti, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Siemens WFM5 és WFN5 típusú szárnykerekes hőmennyiségmérők
 
Siemens WFM5 és WFN5 típusú szárnykerekes hőmennyiségmérők

Elektronikus, hálózati tápellátást nem igénylő szárnykerekes hőmennyiségmérők fűtési vagy hűtési hőfogyasztás mérésére önálló fűtési, hűtési vagy szolár rendszerekben. Elsősorban társasházak és irodaépületek fogyasztóinak méréséhez. 0,6 m³/h...2,5 m³/h névleges térfogatáram tartomány.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Vízmérők, hőmennyiségmérők
Vízmérők, hőmennyiségmérők
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...