Új Schrack Trinity csarnokvilágító lámpatestek

Kiváló minőség, erős fény

Kiváló minőségű termékek és modern dizájn – a Schrack Trinity beltéri lámpák professzionális világítást és gyönyörű fényt biztosítanak mindenhol.

Az ipari világítótesteknek gyakran kell megbirkózniuk a speciális műszaki kihívásokkal, ezért kiváló minőségű anyagokkal és alkatrészekkel látták el őket, hogy megfeleljenek az egyedi követelményeknek.

A Schrack Trinity csarnokvilágító lámpatestek tökéletesen helyettesítik a hagyományos nagynyomású kisülőlámpákat csarnokokban, gyárakban és kiállítási termekben egyaránt.

Hová ajánlják?

LED-es csarnokvilágítók alkalmazását raktárak, logisztikai központok, ipari létesítmények, sportlétesítmények, élelmiszeripari létesítmények számára ajánlják.

A hírben szereplő termékek
Trinity csarnokvilágító lámpatestek
 
Schrack Trinity csarnokvilágító lámpatestek

Az ipari világítótesteknek gyakran kell megbirkózniuk a speciális műszaki kihívásokkal, ezért a Schrack Trinity csarnokvilágító lámpatestek kiváló minőségű anyagokkal és alkatrészekkel készülnek, hogy megfeleljenek az egyedi követelményeknek. A LED-es csarnokvilágítók tökéletesen helyettesítik a hagyományos nagynyomású kisülőlámpákat csarnokokban, gyárakban és kiállítási termekben egyaránt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Ipari lámpatestek
Ipari lámpatestek
Világítástechnika
Világítástechnika
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...