Új Schlüter KERDI LINE vonalmenti folyókák és ezek kiegészítői

Vízszigetelés, rétegelválasztás, vízelvezetés, lépészaj szigetelés

Schlüter®-KERDI-DRAIN
A Schlüter®-KERDI-DRAIN egy, a Schlüter®- KERDI-vel való szigeteléshez, vagy egyéb többrétegű szigetelő rendszerhez megbízhatóan kapcsolható padlóösszefolyó rendszer.

Schlüter®-KERDI-KERS
Schlüter®-KERDI-KERS készre hegesztett szigetelőlemez idomok a padlószintbe süllyesztett tusolók sarokrészeinek biztonságos szigeteléséhez.

Schlüter®-KERDI-LINE-D
Schlüter®-KERDI-LINE-D keret nélküli folyókafedél a Schlüter®-KERDI-LINE folyókához. A burkolható fedlap fátyolszövettel kasírozott a burkolólap csemperagasztóval történő rögzítéséhez. Előnye, hogy mivel keret nélküli résfolyókát képez, így minden burkolatvastagsághoz megfelel.

Schlüter®-KERDI-LINE-H
Schlüter®-KERDI-LINE-H egy padlóba süllyesztett vonalmenti folyóka szett, épített zuhanyokhoz, vízszintes vízelvezetéssel. Univerzálisan használható az aljzat középre helyezve, vagy a falak mentén is. A körbe futó széles peremre gyárilag Schlüter®-KERDI szigetelő mandzsetta van ráragasztva. Ez a folyóka biztonságos csatlakoztatását szolgálja a többrétegű szigeteléshez, úgy a padlónál, mint a felmenő falazatoknál.

Schlüter®-KERDI-SHOWER-LC
Schlüter®-KERDI-SHOWER-LC szett kétrészes, lejtéskialakító lemezzel, a padlószintbe illeszkedő tusolók kialakításához 2% lejtéssel és eleve ráragasztott Schlüter®-KERDI szigeteléssel csempével való közvetlen burkoláshoz, valamint a lejtéskialakító lemez összecsukott részeinek az összekötésére. Ezt a középső részen már rögzített Schlüter®-KERDI-LINE vonalmenti folyókához ragasztják méretpontosan az előre lefektetett kiegyenlítő lemezre, amely a szettnek része.

Schlüter®-KERDI-SHOWER-LCS
Schlüter®-KERDI-SHOWER-LCS szett kétrészes, lejtéskialakító lemezzel, a padlószintbe illeszkedő tusolók kialakításához 2% lejtéssel és eleve ráragasztott Schlüter®-KERDI szigeteléssel csempével való közvetlen burkoláshoz, valamint a lejtéskialakító lemez összecsukott részeinek az összekötésére. Ezt a falnál már rögzített Schlüter®-KERDI-LINE vonalmenti folyókához ragasztják méretpontosan az előzetesen lefektetett kiegyenlítő lemezre, ami a szettnek része.

Schlüter®-KERDI-SHOWER-TB
Schlüter®-KERDI-SHOWER-TB lejtéskialakító lemez padlószintbe illeszkedő tusolókhoz 2% lejtéssel és eleve ráragasztott Schlüter®-KERDI szigeteléssel csempével való közvetlen burkoláshoz és a lejtéskialakító lemez összehajtható részeinek összekötésére. Elő van készítve a hozzávaló Schlüter®-KERDI-DRAIN padló-öszszefolyó fogadására.

Schlüter®-KERDI-SHOWER-SK/-SKB
A Schlüter®-KERDI-SHOWER-SK vízszigetelés padlószintben kialakított tusolókhoz. Tartalmazza a Schlüter®-KERDI-200 burkolható lemezszigetelést a tusolóterület falfelületeinek szigeteléshez, valamint az ehhez tartozó idomokat a belső sarkokhoz és a csőáttörésekhez. A szett részét képezi továbbá egy Schlüter®-KERDI-KEBA toldó- szigetelő szalag a lemezcsatlakozások és a padló-fal csatlakozások szigeteléséhez, továbbá egy Schlüter®-KERDI-COLL szigetelő-tömítő ragasztót a szalagok és idomok összeragasztásához. A Schlüter®-KERDI-SHOWER-SKB szigetelő-készlet pedig tartalmaz ezen felül egy Schlüter®-KERDI-DRAIN-BASE padló-öszszefolyót is. A Schlüter®-KERDI-SHOWER-SK használható hagyományos módon kialakított padlószintbe süllyesztett tusolókhoz vagy a Schlüter®-KERDI-SHOWER-T, -TC, -L és -LC lejtés és aljzatképző lemezekkel kombinálva.
Ha a Schlüter újdonságokkal kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Schlüter-Systems KG Magyarországi Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Schlüter®-KERDI-LINE vonalmenti vízelvezetés
 
Schlüter®-KERDI-LINE vonalmenti vízelvezetés

A Schlüter®-KERDI-LINE egy komplett szett, ami a padlószintbe illeszkedő tusolók vízszintes (Schlüter®-KERDI-LINE-V) és függőleges (Schlüter®-KERDI-LINE-H) vonali vízelvezetésére szolgál. Univerzálisan alkalmazható nagyobb felületekben a központi beépítésre, de falak közelében is. A folyóka-test körbefutó ragasztós peremén gyárilag kialakított és fixen felragasztott Schlüter®-KERDI mandzsetta található. Ezzel a folyókatest biztonságosan csatlakoztatható a többrétegű szigeteléshez úgy a padlóban, mint a felmenő falazatoknál.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Beltéri padlóösszefolyók, folyókák és aknafedlapok
Beltéri padlóösszefolyók, folyókák és aknafedlapok
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...