Új RAVAK Nexty zuhanykabinok

A RAVAK egyik idei újdonsága a négy színben elérhető Nexty zuhanykabin

A RAVAK Nexty zuhanykabin termékcsaládot a letisztult vonalvezetés és a modern, minimál stílus jellemzi. A zuhanykabinok és zuhanyajtók felhasználóbarát kialakításuknak köszönhetően kényelmes zuhanyzást biztosítanak, a termékek trendi megjelenése pedig hozzájárul a fürdőszobai enteriőr esztétikus összképéhez. 

Tökéletes vonalvezetés jellemzi a fürdőszobák új kedvencét, a RAVAK Nexty zuhanykabinját.
Új RAVAK Nexty zuhanykabinok
Tökéletes vonalvezetés jellemzi a fürdőszobák új kedvencét, a RAVAK Nexty zuhanykabinját.

9 érv az új Nexty zuhanykabinok mellett:

1. A Nexty zuhanykabinok megjelenését Krystof Nosal cseh designernek köszönhetjük, akinek kivételes tehetségét olyan neves nemzetközi díjakkal jutalmazták az elmúlt években, mint például a Red Dot, az iF Design Award, az EDIDA vagy a Good Design.

2. A Nexty termékcsalád kínálatában nem csak negyedköríves, de sarokbelépős zuhanykabinokat is találunk, mi több különféle zuhanyajtók közül is válogathatunk. A széles termékpalettának köszönhetően a tökéletes formavilág megtalálása gyerekjáték.

3. A Nexty zuhanykabinok négyféle színben rendelhetőek. A keret, a fogantyúk és a zsanérok árnyalata a klasszikus krómhatású kivitel mellett fehér, fehér/fehér, szatén és még stílusos fekete árnyalatú is lehet, így könnyedén megtalálhatjuk az elképzeléseinkhez és az enteriőr stílusához leginkább passzoló megoldást.

Tökéletes sarokbelépős zuhanykabin.
Új RAVAK Nexty zuhanykabinok
Tökéletes sarokbelépős zuhanykabin.

4. A Nexty zuhanykabinok tervezésekor a lehető legkevesebb fém profil felhasználására és az üvegfelületek maximalizálására törekedtek. Így születtek meg a letisztult megjelenésű, mondhatni minimál stílusú zuhanykabinok és zuhanyajtók, melyeknek sajátossága a modern kialakítású forgópántok, fogantyúk, illetve a könnyűszerkezetes ajtókeret.

Egyrészes kifelé nyíló Nexty zuhanyajtó.
Új RAVAK Nexty zuhanykabinok
Egyrészes, kifelé nyíló Nexty zuhanyajtó.

5. A Nexty zuhanykabinok különlegessége a háromféle módon felszerelhető ergonomikus fogantyú, amely saját elképzelés szerinti pozícióban rögzíthető. Amíg a lefelé irányuló vagy oldalirányú felhelyezés kényelmes ajtónyitást biztosít, addig a fölfelé irányú rögzítés olyan praktikus funkciót is betölthet, mint például a törölközőtárolás.

RAVAK Nexty zuhanykabin zökkenőmentes ajtónyitás.
Új RAVAK Nexty zuhanykabinok
RAVAK Nexty zuhanykabin - zökkenőmentes ajtónyitás.

6. A Nexty zuhanykabinok a zseniálisan egyszerű, pántos ajtónyitási megoldáson alapulnak, ahol az erősen ötvözött acél alkatrészeket minőségi tok rejti. Mindez zökkenőmentes ajtónyitást eredményez.

7. A Nexty zuhanykabinok üvegbetétlemezének gyártásához 6 mm vastag edzett biztonsági üveget használnak, amely a RAVAK által kifejlesztett AntiCalc szabadalmaztatott technológiával van felületkezelve, megkönnyítve ezzel a zuhanykabinok karbantartását és a vízkő elleni védelmet.

8. A Nexty zuhanykabinokhoz tartozó fogantyúk, zsanérok, küszöbök krómozással nyerik el végső megjelenésüket. A RAVAK sárgaréz, illetve Zamac elnevezésű alapanyagokat használ minden zsanér, fogantyú és küszöb esetében, ugyanis kizárólag ez a két alapanyag képes hosszútávon megtartani a felületén a króm réteget.

9. A Nexty zuhanykabinok minimum 1,2 mm anyagvastagságú, belső megerősítéssel rendelkező ötvözött alumínium profilokból készülnek, mi több a zuhanykabin keretek szélsőséges környezetben, a forró víz, a gőz, a hőmérséklet és a levegő páratartalmának gyors váltakozásának hatásaival szemben is tökéletesen helytállnak.

A hírben szereplő termékek
RAVAK Nexty zuhanykabinok és zuhanyajtók
 
RAVAK Nexty zuhanykabinok és zuhanyajtók

A modern kialakítású forgópánt, fogantyúk és a vékonyított keret a Nexty zuhanykabinoknak sajátos eleganciát kölcsönöznek. Maximális dizájn kedvező áron.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...