proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új RAVAK Classic WC


2019. május 06.

Tökéletes tisztaság, higiénia és könnyű karbantartás

A fürdőszoba tervezés vagy felújítás során a többi szaniterhez képest kevesebb szó esik az egyik legfontosabbról, amely szerves része minden fürdőnek. Ez nem más, mint a toalett, a WC. A RAVAK bemutatja legújabb modelljét, a Classic WC-t.

Kerüljön a fürdőszobába vagy különálló mellékhelyiségbe, a WC minősége, kényelme és persze designja nem elhanyagolható szempont. Mindenki találkozott már az instabil WC-ülőke, a lecsapódó fedél és a körülményes takaríthatóságból adódó kényelmetlenségekkel. Mindez elkerülhető, ha korszerű és jól funkcionáló darabot választ. A RAVAK Classic WC esetében pedig a designról sem kell lemondania.

A klasszikus is lehet korszerű - Íme az új Classic WC
A klasszikus értékek mentén kialakított fürdőszoba is lehet izgalmas és persze korszerű. A letisztult vonalak és formák időtálló üdesége minden fürdőnek remekül áll. Számos vásárló osztja ezt a nézetet; azok biztosan, akik a széleskörű szanitermegoldást kínáló Classic koncepció termékeit választják a fürdőszobájukba vagy a mellékhelyiségbe a fürdőszobatervezés során.
RAVAK Classic koncepció Aki számára az egyszerű a nagyszerű és az álom fürdőszobát egységes arculattal és prémium minőségű, hagyományos szaniterekkel képzeli el, az nem fog csalódni ebben a komplex koncepcióban, illetve a legújabb termékében, a monolit kerámiából készült Classic WC-ben.

Mit érdemes tudni róla?
  • Tökéletesen csereszabatos és stílusában illeszkedik a Classic koncepció elemeihez, így garantálja az egységes arculatot.
  • Tíz év garanciával vásárolható meg.
  • A WC-csésze rögzítési helyei takarásban vannak, így nem rontják a tiszta és rendezett összképet.
  • Rendkívül könnyen és egyszerűen, úgynevezett „click” rendszerrel telepíthető.
  • A toalett speciális kialakítása lehetővé teszi a pontos öblítést egyszerű vízsugárral, hiszen a gallér fúvókái oda irányítják a vizet, ahová szükséges, így utólagos tisztítás nem szükséges.
  • Falra függeszthető, így nem kell többé hosszan bajlódni körülötte a padlózat tisztításával.
  • A Classic WC öblítőperem nélkül készül (RimOff kialakítás), így nincsenek hozzáférhetetlen részei és olyan lerakódott szennyeződései, amelyeket nehezen tudsz eltávolítani.
  • A Soft close kialakításnak köszönhetően a WC-ülőke nem csapódik le, hanem lassan ereszkedik a helyére.
Új RAVAK Classic WC A Classic WC tehát a zavaró és felesleges részletek nélküli stílus egyszerű megoldása azok számára, akik ügyelnek a tökéletes tisztaságra, higiéniára és a könnyű karbantartásra. Ha szeretné még tovább fokozni a használati élményt, szerezzen be hozzá néhány praktikus kiegészítőt.

Mit érdemes beszerezni a WC mellé?
Classic WC-ülőke vagy Classic Slim WC-ülőke, telepített öblítőmodulok és a falra szerelendő nyomólap, továbbá WC-kefe tartó vagy WC-papír tartó.

A RAVAK Classic WC-k letölthető ismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 223 1315
Fax: +36 1 223 1314
E-mail:
Web: www.ravak.hu
Pintér István
   
   
   
   
A RAVAK Hungary Kft., a RAVAK Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m² alapterületű budapesti telephely és raktárbázis folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. A RAVAK Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A RAVAK a zuhanykabinokon és zuhanytálcákon kívül akrilkádakat, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínál.
További hírek a Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  RAVAK  WC  Classic  szaniter