Új RAVAK Classic WC

Tökéletes tisztaság, higiénia és könnyű karbantartás

A fürdőszoba tervezés vagy felújítás során a többi szaniterhez képest kevesebb szó esik az egyik legfontosabbról, amely szerves része minden fürdőnek. Ez nem más, mint a toalett, a WC. A RAVAK bemutatja legújabb modelljét, a Classic WC-t.

Kerüljön a fürdőszobába vagy különálló mellékhelyiségbe, a WC minősége, kényelme és persze designja nem elhanyagolható szempont. Mindenki találkozott már az instabil WC-ülőke, a lecsapódó fedél és a körülményes takaríthatóságból adódó kényelmetlenségekkel. Mindez elkerülhető, ha korszerű és jól funkcionáló darabot választ. A RAVAK Classic WC esetében pedig a designról sem kell lemondania.

A klasszikus is lehet korszerű - Íme az új Classic WC
A klasszikus értékek mentén kialakított fürdőszoba is lehet izgalmas és persze korszerű. A letisztult vonalak és formák időtálló üdesége minden fürdőnek remekül áll. Számos vásárló osztja ezt a nézetet; azok biztosan, akik a széleskörű szanitermegoldást kínáló Classic koncepció termékeit választják a fürdőszobájukba vagy a mellékhelyiségbe a fürdőszobatervezés során.
RAVAK Classic koncepció
RAVAK Classic koncepció
Aki számára az egyszerű a nagyszerű és az álom fürdőszobát egységes arculattal és prémium minőségű, hagyományos szaniterekkel képzeli el, az nem fog csalódni ebben a komplex koncepcióban, illetve a legújabb termékében, a monolit kerámiából készült Classic WC-ben.

Mit érdemes tudni róla?
  • Tökéletesen csereszabatos és stílusában illeszkedik a Classic koncepció elemeihez, így garantálja az egységes arculatot.
  • Tíz év garanciával vásárolható meg.
  • A WC-csésze rögzítési helyei takarásban vannak, így nem rontják a tiszta és rendezett összképet.
  • Rendkívül könnyen és egyszerűen, úgynevezett „click” rendszerrel telepíthető.
  • A toalett speciális kialakítása lehetővé teszi a pontos öblítést egyszerű vízsugárral, hiszen a gallér fúvókái oda irányítják a vizet, ahová szükséges, így utólagos tisztítás nem szükséges.
  • Falra függeszthető, így nem kell többé hosszan bajlódni körülötte a padlózat tisztításával.
  • A Classic WC öblítőperem nélkül készül (RimOff kialakítás), így nincsenek hozzáférhetetlen részei és olyan lerakódott szennyeződései, amelyeket nehezen tudsz eltávolítani.
  • A Soft close kialakításnak köszönhetően a WC-ülőke nem csapódik le, hanem lassan ereszkedik a helyére.
Új RAVAK Classic WC
Új RAVAK Classic WC
A Classic WC tehát a zavaró és felesleges részletek nélküli stílus egyszerű megoldása azok számára, akik ügyelnek a tökéletes tisztaságra, higiéniára és a könnyű karbantartásra. Ha szeretné még tovább fokozni a használati élményt, szerezzen be hozzá néhány praktikus kiegészítőt.

Mit érdemes beszerezni a WC mellé?
Classic WC-ülőke vagy Classic Slim WC-ülőke, telepített öblítőmodulok és a falra szerelendő nyomólap, továbbá WC-kefe tartó vagy WC-papír tartó.

A RAVAK Classic WC-k letölthető ismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

RAVAK Classic WC-k
 
RAVAK Classic WC-k

Olyan technológiával készült, amely a csészét valóban tisztán tartja, tervezése pedig ideális összhangban van a Classic-koncepcióval. A Classic RimOff toalettről teljesen hiányzik az öblítőperem, kiküszöbölve ezzel a szennyeződések lerakódását. Ha nincs öblítőperem a WC-csészén belül, nincsenek hozzáférhetetlen rejtekhelyek, a WC-csésze tökéletesen sima, átlátható, a szennyeződés pedig nem tud hová lerakódni.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...