Új RAVAK 10° zuhanykabin

Kényelmes zuhanyzás, extra rakodófelület, modern megjelenés

A RAVAK zuhanykabin kínálatának 2018-as újdonsága a 10° zuhanykabin, amelyet a többszörösen díjnyertes Kryštof Nosál tervezett. Az ő fantáziájának köszönhetjük a 10° fürdőszoba koncepció korábbi izgalmas formatervezésű, különleges darabjait is.

A játékosan esztétikus és innovatív megjelenés az új szaniter megalkotásakor is fontos szempont volt. Ezt bizonyítja az aszimmetrikus zuhanykabin egyedülálló megjelenése is: a levágott sarok különleges designt kölcsönöz a modellnek, míg a téglalap alakú zuhanytálca - praktikus rakodófelülettel - mindeközben helytakarékos megoldást kínál.

Az egységes megjelenést támogatja a zuhanykeret összekötő része is, amely harmonizál a zuhanyzó többi komponensével, valamint kiemeli a krómozott részek egyediségét. Ilyen részlet a rejtett rögzítéssel kialakított, minimalista stílusú fogantyú is.

A RAVAK 10° zuhanykabinok letölthető termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

RAVAK 10° zuhanykabinok és zuhanyajtók
 
RAVAK 10° zuhanykabinok és zuhanyajtók

A tolórendszerű zuhanykabin tökéletesen harmonizál az azonos nevű koncepció további termékeivel. A lelkiismeretes kidolgozáson és a modern megjelenésen felül rengeteg gyakorlati előnnyel rendelkezik. A 10° termékcsalád zuhanykabinjai közt a klasszikus négyzet vagy téglalap alakú mellett a modern aszimmetrikus változat is megtalálható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...