proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új RAVAK 10° zuhanykabin


2018. április 18.

Kényelmes zuhanyzás, extra rakodófelület, modern megjelenés

A RAVAK zuhanykabin kínálatának 2018-as újdonsága a 10° zuhanykabin, amelyet a többszörösen díjnyertes Kryštof Nosál tervezett. Az ő fantáziájának köszönhetjük a 10° fürdőszoba koncepció korábbi izgalmas formatervezésű, különleges darabjait is.

A játékosan esztétikus és innovatív megjelenés az új szaniter megalkotásakor is fontos szempont volt. Ezt bizonyítja az aszimmetrikus zuhanykabin egyedülálló megjelenése is: a levágott sarok különleges designt kölcsönöz a modellnek, míg a téglalap alakú zuhanytálca - praktikus rakodófelülettel - mindeközben helytakarékos megoldást kínál.

Az egységes megjelenést támogatja a zuhanykeret összekötő része is, amely harmonizál a zuhanyzó többi komponensével, valamint kiemeli a krómozott részek egyediségét. Ilyen részlet a rejtett rögzítéssel kialakított, minimalista stílusú fogantyú is.

A RAVAK 10° zuhanykabinok letölthető termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 223 1315
Fax: +36 1 223 1314
E-mail:
Web: www.ravak.hu
Pintér István
   
   
   
   
A RAVAK Hungary Kft., a RAVAK Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m² alapterületű budapesti telephely és raktárbázis folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. A RAVAK Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A RAVAK a zuhanykabinokon és zuhanytálcákon kívül akrilkádakat, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínál.
További hírek a Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  RAVAK  10°  10  fok  zuhanykabin  zuhanykabinok  aszimmetrikus  téglalap  zuhanytálca  zuhanyajtó  zuhanyzás