proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új PREFA homlokzati zsindely XL


2018. augusztus 28.

A PREFA homlokzati zsindely XL a zsindely formát az alumíniummal ötvözve a régebbi építési objektumok tökéletes anyaga

A PREFA homlokzati zsindelyek XL egyesítik magukban az ezerszeresen bevált zsindelyformát a csúcstechnológiás alapanyaggal, az alumíniummal. Ez a régebbi építési objektumok tökéletes anyagává teszi a PREFA XL-es homlokzati zsindelyt.

A fektetési változatok (3/4-osztás) és a változatos színválaszték gondoskodnak a szép és harmonikus homlokzatfelületekről. A szükséges biztonságot a hossz- és keresztoldali korcok garantálják. Ezáltal időjárásálló és biztonságos kötés jön létre.

valami szöveg

Homlokzati zsindely PREFA XL műszaki információk:
  • Anyag: alumínium, 0,7 mm vastag
  • Látható oldal: festékbevonatú alumíniumötvözetből
  • Hátoldal: védőlakk
  • Méret: 840x240 mm, lerakott felületben megadva
  • Súly: 1 m² 2,4 kg = 5 zsindely
  • Lerakás: Teljes héjazatra (legalább 24 mm vastag)
  • Rögzítés: 2 db Patent hafter XL-es méretű homlokzatburkoló zsindelyenként
  • Színválaszték: 9 színben kapható, felület: stukkó, kérésre sima kivitelben is szállítható

valami szöveg
a PREFA XL homlokzati zsindely adataiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a PREFA Hungary Kft. munkatársaitól, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
Postacím: H-2058 Budaörs, Pf. 80.
Telefon: +36 23 511 670
Fax: +36 23 511 675
E-mail:
Web: www.prefa.hu
Kovács Tímea
pénzügyi- és logisztikai vezető  
   
   
   
   
Az alumínium feldolgozása terén szerzett hihetetlen tapasztalatnak köszönhetően a PREFA-nak nincs versenytársa az alumínium tetőfedőanyagok és ereszcsatornarendszerek gyártása terén. 1946-ban a salzburgi Gödl bádogos és tetőfedőmester kifejlesztette az alumínium cseréplemezt, amelynek a PREFA nevet adta. 1966-ban jelent meg a piacon az egységes PREFA termékcsoport Ausztriában. Ez még natúr fedőelemekből állt. Ezt 1978-ban követte az első ráégetett lakkbevonattal ellátott PREFA cseréplemez és a bevonatos alumíniumszalagok piaci bevezetése a bádogosok igényeinek kielégítésére. 1990-től kezdődően a PREFA folyamatosan építette ki hálózatát a nyugat-európai országokban (Németország, Hollandia, Svájc), majd 2003-tól a közép-kelet-európai országokban alapítottak leányvállalatokat (Csehország, Magyarország, Lengyelország). Jelenleg két gyáregységben - Ausztriában (Marktl/Lilienfeld), Németországban (Wasungen) - állítják elő a PREFA Hungária Kft. által forgalmazott termékeket. A PREFA termékek alapanyaga alumíniumötvözet (AlMn1Mg0,5 az EN 573 szabvány szerint), a festékbevonat pedig korszerű PP99 poliamid-poliuretán lakkbevonat. Minden termék megfelel az EN, DIN, ÖNORM szabványok előírásainak, valamint a hatályos magyar előírásoknak (ÉME A-736/2001).
További hírek a Kazettás és sávos fém homlokzatburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  PREFA  XL  homlokzati  zsindely  zsindely  homlokzatburkolat  alumínium