proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új PoE videórögzítő a Videosec kínálatában


2019. július 16.

Megérkeztek a legújabb Videosec NVR-301-08LX-P8 PoE hálózati videórögzítők

A legfőbb újítások rejtettnek tűnhetnek, mint az elődmodellekétől erősebb CPU kétmagos architektúrával és a négyszeresére növelt RAM, de az USB 3.0 port, ami gyorsabb videókimentést tesz lehetővé, vagy a visszajátszáskor és élőnézetben 8 Full HD adatfolyam egyidejű megjelenítésének lehetősége már szembetűnőbb változások.
Az erősebb processzornak köszönhetően immár egyidejűleg választhatjuk az első és második adatfolyam intelligens videótömörítését, amivel 5 MegaPixel felbontású, 25 fps képfrissítésű kevés mozgást tartalmazó képtartalmat 300 kbps + 64 kbps sávszélességen tudunk lerögzíteni, illetve továbbítani távoli megfigyeléskor.

A HDMI-re csatlakoztatott 4K felbontású megjelenítőt használva, négyes képosztásban, az új, 5 MegaPixel felbontású Starlight Videosec IPD-325-28S és IPW-2125-40SA kamerákat az első adatfolyamból jeleníti meg a rögzítő, így osztott nézetben sem kell lemondanunk az apró képrészletek észlelhetőségéről. Továbbra is választható a folyosó-nézetnek nevezett képosztás, amiben a 90°-kal elforgatva telepített kamerák képe is torzításmentesen jelenik meg, miközben egyaránt láthatóak a kamera alatti események és a távolabbi képtartalmak is. A rögzítő PoE összteljesítménye 108 W, egy-egy port pedig 30 W-ig terhelhető.

A már ismert intelligens riasztási eseményeken és statisztikai/emberszámlálási funkciókon túl új VCA riasztási események állíthatók be az új rögzítőben. Ezek az elhagyott tárgy és az eltűnt tárgy, melyeknél akár 20 másodpercre is kitolható a videóesemény riasztáshoz szükséges fennállásának időtartama a falsriasztások kiszűrése érdekében.

Új Videosec PoE hálózati videórögzítő

Az NVR-301-08LX-P8 rögzítőről részleteket ide kattintva olvashat.

 

Termék
Cég
Székhely: 6724 Szeged, Üstökös u. 12/b.
Telefon: +36 62 458 585
Mobil: +36 70 439 8802
E-mail:
Web: www.videosec.com
Euro Tech Ügyfélszolgálat
  +36 62 458 585
   
   
   
Az Euro Tech Corporation Kft-t 1998-ban alapították, immár húsz éve vannak jelen a magyar és a környező régió piacán. Történetük elején kizárólag biztonságtechnikai megfigyelőkamerákat árultak. Ehhez kapcsolódtak idővel egyéb kiegészítők és a videorögzítők is, eljutva a mai kínálatuk válogatott termékcsoportjaihoz. Kizárólag saját, Videosec és LEDsec hazai márkájú termékeket forgalmaznak, ezzel elérhetővé téve a szisztematikus termékválogatás, az adott piacra szabott termékportfólió, a jó minőségű és ár-érték arányú termékek megfelelő kiválasztásának maradéktalan megvalósíthatóságát. Mindemellé kiemelkedően fontosnak tartják a jó háttértámogatást, amit megfelelően magas szintű termékismeret mellett tudnak nyújtani. Kitűzött céljuk a Videosec és LEDsec termékpalettájával a magyar és a régió piacának fogyasztói bizalmát és elégedettségét megtartani és tovább növelni.
Márkanevek: Videosec, Ledsec
További hírek a Videoszerverek, videorögzítők, videojel kódolók termékkategóriában
További hírek az Épületautomatizálás, biztonságtechnika termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Videosec  PoE  videórögzítő  hálózati  videórögzítő  NVR-301-08LX-P8