Új PoE videórögzítő a Videosec kínálatában

Megérkeztek a legújabb Videosec NVR-301-08LX-P8 PoE hálózati videórögzítők

A legfőbb újítások rejtettnek tűnhetnek, mint az elődmodellekétől erősebb CPU kétmagos architektúrával és a négyszeresére növelt RAM, de az USB 3.0 port, ami gyorsabb videókimentést tesz lehetővé, vagy a visszajátszáskor és élőnézetben 8 Full HD adatfolyam egyidejű megjelenítésének lehetősége már szembetűnőbb változások.
Az erősebb processzornak köszönhetően immár egyidejűleg választhatjuk az első és második adatfolyam intelligens videótömörítését, amivel 5 MegaPixel felbontású, 25 fps képfrissítésű kevés mozgást tartalmazó képtartalmat 300 kbps + 64 kbps sávszélességen tudunk lerögzíteni, illetve továbbítani távoli megfigyeléskor.

A HDMI-re csatlakoztatott 4K felbontású megjelenítőt használva, négyes képosztásban, az új, 5 MegaPixel felbontású Starlight Videosec IPD-325-28S és IPW-2125-40SA kamerákat az első adatfolyamból jeleníti meg a rögzítő, így osztott nézetben sem kell lemondanunk az apró képrészletek észlelhetőségéről. Továbbra is választható a folyosó-nézetnek nevezett képosztás, amiben a 90°-kal elforgatva telepített kamerák képe is torzításmentesen jelenik meg, miközben egyaránt láthatóak a kamera alatti események és a távolabbi képtartalmak is. A rögzítő PoE összteljesítménye 108 W, egy-egy port pedig 30 W-ig terhelhető.

A már ismert intelligens riasztási eseményeken és statisztikai/emberszámlálási funkciókon túl új VCA riasztási események állíthatók be az új rögzítőben. Ezek az elhagyott tárgy és az eltűnt tárgy, melyeknél akár 20 másodpercre is kitolható a videóesemény riasztáshoz szükséges fennállásának időtartama a falsriasztások kiszűrése érdekében.

Új Videosec PoE hálózati videórögzítő
Új Videosec PoE hálózati videórögzítő

Az NVR-301-08LX-P8 rögzítőről részleteket ide kattintva olvashat.

A hírben szereplő termékek

Videosec 301-08LX-P8 PoE hálózati videórögzítő
 
Videosec 301-08LX-P8 PoE hálózati videórögzítő

Az elődmodellekétől erősebb CPU kétmagos architektúrával, négyszeresére növelt RAM, USB 3.0 port, ami gyorsabb videókimentést tesz lehetővé, visszajátszáskor és élőnézetben 8 Full HD adatfolyam egyidejű megjelenítésének lehetősége.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Videoszerverek, videorögzítők, videojel kódolók
Videoszerverek, videorögzítők, videojel kódolók
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...