Új, oldalra futó szekcionált kapu a Hörmanntól

Teljes áthajtómagasság és egyszerű áthaladás

1. Könnyed és nyugodt kapufutás, valamint precíz kapuvezetés a dupla futógörgőknek köszönhetően

Dupla futógörgők
A 42 mm vastag, PU-kihabosított paneleket felül a stabil, dupla futógörgők, alul a lekerekített aljzatsín biztonságosan és precízen megvezeti. A mindkét végén nyitott szerkezet révén az aljzati sín egyszerűen tisztán tartható.

2. Biztonságos működtetés az ujjbecsípés elleni védelemnek és a lekapcsolóautomatikának köszönhetően

Ujjbecsípés elleni védelem kívül-belül
A lamellaátmeneteknél a lamellák és a zsanérok optimálisan összehangolt alakja megakadályozza a véletlenszerű ujjbecsípődést.
Dupla lekapcsolóautomatika
A megbízható lekapcsolóautomatika mind a kapu nyitása, mind annak zárása során hatékony. A nyílásba és a fali megvezetésbe kerülő váratlan akadály esetén azonnal leállítja a kaput. Így védi a személyeket a sérülésektől, a járműveket és tárgyakat a károsodásoktól.

3. Kiskapu-funkció automatikusan, a kapufogantyúról is működtethető (opcionális)

Gyorsan a garázsba
Személyek áthaladása céljából az oldalra futó szekcionált kapuk gyorsan és egyszerűen, akár részlegesen is nyithatók. Így Ön gyorsabban juthat be garázsába, hogy pl. a kerékpárját kihozza onnan. Automatikus részleges nyitással kényelmesebb
A meghajtásos kapuknál a személyi átjáró szélessége egyedileg beállítható. A működtetés történhet a kéziadóról vagy az opcionálisan rádiós modullal felszerelt kapufogantyúról.
Galéria

Az elegáns oldalra futó szekcionált kapu háromféle motívummal
Galéria
M-bordás   L-bordás   Kazettás

A Hörmann oldalra futó szekcionált kapuk alapkivitelben fehér (RAL 9016) színben, a 15 kedvező árú szín valamelyikében vagy Decograin Golden Oak dekorfelülettel kaphatók. A kapu és a színben hozzáillő fogantyú harmonikus összhatást kelt.

Az oldalra futó szekcionált kapuval kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Hörmann oldalra futó szekcionált kapu

Különleges beépítési szituációkban a Hörmann oldalra futó szekcionált kapuk jelentik az ideális megoldást. Ez a kapukialakítás a billenő-, szekcionált- és garázs-redőnykapukkal ellentétben nem felfelé, hanem oldalra nyílik. Ez nagy előnyt jelent, ha például tárolási célra (pl. szörfdeszkák tárolására) szabadon akarják hagyni a garázsmennyezetet, vagy ha a kapulap építészeti okokból (lejtős födém, alacsony szemöldök, útban lévő csatornacsövek) nem helyezhető el, illetve nem szerelhető fel a mennyezet alá.

A 42 mm vastag, PU-kihabosított szendvicspanel nagyon jó hang- és hőszigetelést, valamint a kapulapnak nagy stabilitást, illetve nyugodt kapufutást biztosít..

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Garázskapuk
Garázskapuk
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...