proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új, oldalra futó szekcionált kapu a Hörmanntól


2012. augusztus 13.

Teljes áthajtómagasság és egyszerű áthaladás

1. Könnyed és nyugodt kapufutás, valamint precíz kapuvezetés a dupla futógörgőknek köszönhetően

Dupla futógörgők
A 42 mm vastag, PU-kihabosított paneleket felül a stabil, dupla futógörgők, alul a lekerekített aljzatsín biztonságosan és precízen megvezeti. A mindkét végén nyitott szerkezet révén az aljzati sín egyszerűen tisztán tartható.

2. Biztonságos működtetés az ujjbecsípés elleni védelemnek és a lekapcsolóautomatikának köszönhetően

Ujjbecsípés elleni védelem kívül-belül
A lamellaátmeneteknél a lamellák és a zsanérok optimálisan összehangolt alakja megakadályozza a véletlenszerű ujjbecsípődést.
Dupla lekapcsolóautomatika
A megbízható lekapcsolóautomatika mind a kapu nyitása, mind annak zárása során hatékony. A nyílásba és a fali megvezetésbe kerülő váratlan akadály esetén azonnal leállítja a kaput. Így védi a személyeket a sérülésektől, a járműveket és tárgyakat a károsodásoktól.

3. Kiskapu-funkció automatikusan, a kapufogantyúról is működtethető (opcionális)

Gyorsan a garázsba
Személyek áthaladása céljából az oldalra futó szekcionált kapuk gyorsan és egyszerűen, akár részlegesen is nyithatók. Így Ön gyorsabban juthat be garázsába, hogy pl. a kerékpárját kihozza onnan. Automatikus részleges nyitással kényelmesebb
A meghajtásos kapuknál a személyi átjáró szélessége egyedileg beállítható. A működtetés történhet a kéziadóról vagy az opcionálisan rádiós modullal felszerelt kapufogantyúról.


Az elegáns oldalra futó szekcionált kapu háromféle motívummal

M-bordás   L-bordás   Kazettás

A Hörmann oldalra futó szekcionált kapuk alapkivitelben fehér (RAL 9016) színben, a 15 kedvező árú szín valamelyikében vagy Decograin Golden Oak dekorfelülettel kaphatók. A kapu és a színben hozzáillő fogantyú harmonikus összhatást kelt.

Az oldalra futó szekcionált kapuval kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 15.
Telefon: +36 80 887 575
Fax: +36 24 525 110
E-mail:
Web: www.hormann.hu
Szujó László
ügyvezető igazgató  
   
   
   
Az építőipari piacon a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások a Hörmann névvel ma már szinte azonosultak, mivel a Hörmann-csoport Európa legnagyobb kínálatát jelenti. Mindezt egy családi vállalkozás évtizedeken át tartó folyamatos növekedésével érték el, szem előtt tartva az innovációt és a minőségi garanciát.
További hírek a Garázskapuk termékkategóriában
További hírek az Ipari kapuk, kapuk, kerítések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  hörmann  garázskapu  oldalra-futó  szekcionált  kapu