proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Niagara horganyzott külső peremes ereszcsatorna rendszer


2015. július 06.

A Polmetál Pruszynski Kft. 2015 II. negyedévétől megkezdte saját gyártású, külső peremes horganyzott ereszcsatorna rendszereinek forgalmazását

Az ereszcsatorna rendszer egy teljesen komplett vízelvezető rendszer - minden tetőre ideális, különleges és könnyen összeszerelhető, minden éghajlatra és létesítményre ideálisan hozzáilleszthető. A rendszer előnye, hogy képes kiemelni minden épületi vizuális szépségét.

A helyesen felszerelt ereszcsatorna rendszer biztosítja az egész tetőrendszerről az esővíz gyors és biztos elvezetését. Az ereszcsatorna ellenáll a víz súlya, a tetőről lecsúszó hó vagy a rétegeződő jég által okozott deformációknak. Az új külső peremes horganyzott ereszcsatorna rendszer elemei 0,60 mm vastagságú acéllemezből készülnek, amelyek biztosítják azoknak hosszú élettartalmát. Az ereszcsatornák elemeinek helyes összekapcsolása kiegyenlíti az időjárásbeli különbségek okozta élettartami hosszúságukat a rendszer tömítettségétől függetlenül. Ennek eredményeképpen a rendszer ideálisan egymáshoz passzolt függőleges elemei sikeresen vezetik el a vizet.
A rendszer elemeinek a gyártása, a legjobb minőségű, kétoldalról horganyzott (275g/m²) acélból készül. A külső peremnek köszönhetően a csatornák jóval erősebbek, mint a belső peremesek és a csapadék nem folyik végig az eresz külső falán, mivel lecsepeg a külső peremről! A Niagara horganyzott ereszcsatorna rendszert többéves megbízhatóság jellemzi, karbantartása csak a csatornákban lévő szennyeződések eltávolítását jelenti.

Az új Niagara ereszcsatorna rendszer többféle méretkombinációval kapható: 125/90 mm (ereszcsatorna átmérő 125 mm, lefolyócső 90 mm) és 150/100 (ereszcsatorna átmérő 150 mm, lefolyócső 100 mm) 180/120, 180/150.

A többféle méret lehetővé teszi az adott tetőfelülethez leginkább illő ereszcsatorna kiválasztását. Nagyon fontos, hogy a tetőhöz megfelelő méretű (125 vagy 150 mm) ereszcsatornát, illetve megfelelő mennyiségű lefolyót válasszunk. A mellékelt ábra segítséget adhat ennek megválasztásában. Az ereszcsatorna vasakat a lehető legsűrűbben, minden szarufához megfelelően rögzítsük, így elkerülhető, hogy a téli csapadék deformációt okozzon. A vasak meghajtásához illetve a lejtés megfelelő kialakításához speciális hajlítószerszám szükséges, amit minden esetben bízzunk szakemberre. Az ereszcsatorna rendszer elemválasztéka minden speciális igényt kielégít pl. vízlopó, y elágazás, külső-belső szegletek…

Az ereszcsatorna rendszer a legkorszerűbb technológián alapuló hidegen hengerelt acéllemezből készül. A gyártás a magas szakmai tudással rendelkező munkások által vezérelt gazdag és állandóan modernizált gépparkon történik. A rendszer sikerességének az alapja a minden apró részletre kiterjedő legnagyobb odafigyelés és az állandó, legjobb minőségű gyártás megőrzése.
Ha az új Niagara ereszcsatornával kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Polmetál Pruszynski Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9736 Tormásliget, Iparterület 127/5.
Telefon: +36 94 565 164
Telefon: +36 94 365 034
Fax: +36 94 565 165
E-mail:
Web: www.pruszynski.hu
Ozsvát Ervin
mérnök tanácsadó +36 70 775 5559
   
   
   
   
A Polmetál Pruszynski Kft. prémium minőségű, acélból készült tetőfedő, homlokzati és térelválasztó termékeivel meghatározó szerepet tölt be a hazai építőipari piacon. A 2002-ben alapított, Vas megyei székhelyű vállalat a 8 országban jelen lévő, lengyelországi gyökerekkel rendelkező és ott piacvezető Pruszynski cégcsoport tagja.
Márkanevek: Polmetál Pruszynski, CW Lundberg
További hírek az Ereszcsatornák termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Polmetál  Pruszinsky  Niagara  erszcsatorna  rendszer