Új MÜPRO MULTI-MONTI-plus típusú betoncsavarok

Rugalmas felhasználás a második rögzítési mélységnek köszönhetően

Az új betoncsavarok mostantól még nagyobb teljesítőképességgel rendelkeznek a további felhasználási lehetőségeket biztosító második rögzítési mélységnek köszönhetően. Minderről európai műszaki értékelés készült, ami ráadásul tűzterhelésre, valamint szeizmikus követelményeknek megfelelő használatra is kiterjed.

Az előző termékverzióhoz hasonlóan az új MULTI-MONTI-plus típusú betoncsavarok különösen gyorsan szerelhető, feszítésmentes rögzítést tesznek lehetővé. A dübelből és csavarból álló, hagyományos rögzítésekhez képest a szerelési idő rögzítési pontonként akár 25%-kal is csökkenhet. A szereléshez nincs szükség semmilyen további szerszámra, a feszítésmentes rögzítéssel pedig kisebb szél- és tengelytávolságok is lehetővé válnak. A szerelés szükség esetén gyorsan, egyszerűen korrigálható. A MULTI-MONTI-plus típusú betoncsavarok ezenkívül a TRGI előírásainak megfelelően gázvezetékek rögzítésére is alkalmasak.
Új MÜPRO MULTI-MONTI-plus típusú betoncsavarok
Új MÜPRO MULTI-MONTI-plus típusú betoncsavarok
Új méretek: Nagyobb rugalmasság a két rögzítési mélységnek köszönhetően
Az innovatív termékdesignnak köszönhetően a termékskála nagy része immár egy második, kisebb szerelési mélységgel is szerelhető. Alacsonyabb terhelésnél egy meghatározott kisebb rögzítési mélységgel is szerelhetők az új betoncsavarok, így felhasználási köre jelentősen kibővül. A termékkínálat új elemeiként megjelentek a mindössze 40 mm hosszú betoncsavarok is. Ezeket a csavarokat a kicsi, 35 mm-es rögzítési mélység a minimális betonfedésű szerkezetekbe való rögzítésekhez teszi alkalmassá.

Új felhasználási területek: megbízható teljesítmény tűzeseteknél és szeizmikus körülmények között
A MULTI-MONTI-plus típusú betoncsavarok teljesítményéről repedéses és repedésmentes betonban európai műszaki értékelést (ETA) adtak ki. Ez magában foglalja a tűzterhelést, valamint a termékek C1-es szeizmikus körülmények közötti használatát. Az új betoncsavarok így extrém körülmények között is biztos rögzítést tesznek lehetővé.

Amennyiben a MULTI-MONTI-plus típusú betoncsavarokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a MÜPRO Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Kötőelemek, dübelek
Kötőelemek, dübelek
Rögzítéstechnika
Rögzítéstechnika
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...