proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új MULTICAL® 403 hőfogyasztásmérő a Comptech-től


2016. május 02.

Alkalmazható lakásokban és családi házakban, bevásárló központokban, valamint irodaházakban

A MULTICAL® 403 az új kompakt hőfogyasztásmérő a Kamstruptól. A MULTICAL® 403 az egyik legrugalmasabb mérő a piacon, ennek köszönhetően már csak egy hőfogyasztásmérőt kell méretenként raktáron tartani.

A MULTICAL® 403 alkalmazásával számos paraméter, kezdve az előremenő/visszatérő beépítési pozíció, energiafogyasztás kijelzésének mértékegysége, fordulónapok, és sok más egyéb paraméter konfigurálható egyedileg a mérő előlapi nyomógombjaival a telepítés helyszínén.

Az átfolyásmérő méretválasztéka qp = 0.6 ÷ qp 15 m³/h, ennek köszönhetően a MULTICAL® 403 alkalmazható lakásokban és családi házakban, bevásárló központokban, valamint irodaházakban egyaránt. A robusztus kialakítás és a MULTICAL® 403 kiváló minősége azt jelenti, hogy a készülék gyakorlatilag nem igényel karbantartást, és az újrakonfigurálás vagy a szerviz tevékenység könnyen végrehajtható, mert a beállítási funkciók egyszerűek. Ennek köszönhetően a teljes élettartamra vonatkozóan a telepítés és a karbantartás költsége alacsonyabb, mint valaha.

Főbb jellemzők:
  • 16 éves elem élettartam
  • Impulzusbemenetek és kimenetek
  • Vezetéknélküli kiolvasásási lehetőség M-busz segítségével
  • Helyszíni konfigurálási lehetőség nyomógombok segítségével
MULTICAL® 403 hőfogyasztásmérő

A MULTICAL® 403 hőfogyasztásmérő letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Comptech Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1221 Budapest, Jobbágy út 5.
Postacím: H-1775 Budapest, Pf.: 105
Telefon: +36 1 226 1585
Fax: +36 1 228 0544
E-mail:
Web: www.multical.hu
   
   
   
   
   
   
A Comptech Kft. több mint 25 éve áll a távhőszolgáltatásban és az energetikai épületgépészetben érdekelt vállalkozások rendelkezésére fejlett épületgépészeti kultúrával rendelkező skandináv gyártók termékeivel. Termékeik között, magas műszaki színvonalú ultrahangos hőmennyiségmérők, elzáró szerelvények, illetve szabályozástechnikai, és LON technológián alapuló épületinformatikai eszközök találhatók. A Comptech Kft. az Üzlet & Siker Minősített Vállalkozása 2005. pályázaton a termelő vállalkozások 100-300 millió Ft közötti árbevétel kategóriában különdíjat nyert.
Márkanevek: Kamstrup
További hírek a Vízmérők, hőmennyiségmérők termékkategóriában
További hírek a Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  comptech  MULTICAL  403  hőfogyasztásmérő  hőmennyiségmérő  Kamstrup