proidea.hu online termékinformációs katalógus

MULTICAL®21 vízmérő


2011. június 02.

Örökre szakít a hagyományos vízméréssel

A MULTICAL®21 főbb jellemzői
  • Ultrahangos mérési elv
  • Hajszálpontos mérés
  • Rendkívül hosszú élettartam
  • Vákuumzárt mérőház kialakítás
  • Környezetbarát mérőeszköz
 
A MULTICAL®21 vízmérő hidegvíz fogyasztás mérésére szolgál háztartásokban, lakó-telepeken és ipari létesítményekben. Az ultrahangos mérési elve garantálja a hajszálpontos mérést és a rendkívül hosszú élettartamot. Az ultrahangos átfolyás mérés a jelterjedési idő mérésén alapszik és minden mérés, referenciák, kiolvasások, számítások és az adatkommunikáció kezelése egy fejlett, speciálisan kialakított elektronikus áramkörrel történik. Így a mérő nem tartalmaz mozgó alkatrészt, mely tény rendkívül ellenállóvá teszi a mérőt a kopással és a vízben lévő szennyeződésekkel szemben.

A MULTICAL®21-es vízmérő összességében teljesíti a nehézfém mentességre vonatkozó követelményeket. A MULTICAL®21 környezeti jelentése (más nevén Carbon Footprint, azaz szénlábnyom), rögzíti, hogy a mérőnek alacsony a környezetre gyakorolt káros hatása és a felhasznált anyagok legalább 80%-a újrahasznosítható a mérő selejtezése után. A Carbon Footprint deklaráció (GB) honlapunkon megtekinthető.

A MULTICAL®21 alap esetben beépített Wireless (vezetéknélküli) M-bus adatkommunikációval kerül szállításra.

A MULTICAL®21 vízmérő letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Comptech Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1221 Budapest, Jobbágy út 5.
Postacím: H-1775 Budapest, Pf.: 105
Telefon: +36 1 226 1585
Fax: +36 1 228 0544
E-mail:
Web: www.multical.hu
   
   
   
   
   
   
A Comptech Kft. több mint 25 éve áll a távhőszolgáltatásban és az energetikai épületgépészetben érdekelt vállalkozások rendelkezésére fejlett épületgépészeti kultúrával rendelkező skandináv gyártók termékeivel. Termékeik között, magas műszaki színvonalú ultrahangos hőmennyiségmérők, elzáró szerelvények, illetve szabályozástechnikai, és LON technológián alapuló épületinformatikai eszközök találhatók. A Comptech Kft. az Üzlet & Siker Minősített Vállalkozása 2005. pályázaton a termelő vállalkozások 100-300 millió Ft közötti árbevétel kategóriában különdíjat nyert.
Márkanevek: Kamstrup
További hírek a Vízmérők, hőmennyiségmérők termékkategóriában
További hírek a Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  MULTICAL®21  vízmérő  Comptech