proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új MOFÉM zuhanyrendszerek


2013. május 17.

Ötvözik a masszázs ellazító élvezetét a wellness fürdők hangulatával

A zuhanyrendszer, ami elvarázsolja hangulatunkat és megújítja testünket, hogy igazán jól induljon a nap vagy garantálja, hogy mosollyal hajtsuk le fejünket egy fárasztó nap után. Az új zuhanyrendszerek ötvözik a masszázs ellazító élvezetét a wellness fürdők hangulatával.
Számos személyre szabható funkcióval látták el a MOFÉM zuhanyrendszereket, melyek alkalmazkodnak az aktuális hangulatunkhoz. Ilyen például a Stylo Sport kézizuhany, mely 3 funkcióval van ellátva: eső, masszázs vagy szoft. A MOFÉM zuhanyrendszereit úgy alakították ki, hogy a magasságunkhoz tudjuk igazítani, amit egy teleszkópos cső biztosít. A fejzuhany így 998-1168 mm-es magasságban állítható. Az állítható zuhanytartóval pedig a kézizuhany magasságát állíthatjuk, hogy akár a család legkisebb tagjai is kényelmesen elérjék azt. Részben az ő biztonságukat garantálja a termosztátos csapteleppel csatlakoztatott rendszer, melyen van egy biztonsági hőmérséklet stop 38°C-on. Ha viszont melegebb vizet szeretnénk, akkor a hőmérséklet stop gomb lenyomásával 38°C felett is engedhetünk vizet.

Az ECO funkcióknak köszönhetően zuhanyzás közben vizet is spórolhatunk, hiszen több szinten is figyeltek a víztakarékosságra:

1. ECO gomb a termosztátos csaptelepben: az átfolyás szabályozó környezetvédő átfolyás korlátozó elemmel van ellátva, mely segíti az energia és víz megtakarítást. A kívánt vízmennyiség növeléséhez elég csupán az ECO gombot lenyomni és elfordítani a szabályozó elemet.
2. Átfolyás szabályozó elem a zuhanyfejekben és kézizuhanyokban: lehetővé teszi a víztakarékosságot a zuhany használatakor. Túl nagy víznyomás esetén tanácsos is átfolyás szabályozó beépítése, ami 3 bar-ra korlátozza a víznyomást.

A MOFÉM zuhanyprogram két zuhanyrendszerrel bővült, melyek választási lehetőséget kínálnak a felhasználóknak, hogy termosztátos csapteleppel vagy egy zuhany csapteleppel szeretnék azt használni. A zuhany csaptelep 3”-os csatlakozásánál egy automata zuhanyváltó van, aminek az a különlegessége, hogy a víz alaphelyzetben a kézizuhany felé, váltáskor pedig a fejzuhany irányába áramlik.
Junior Evo zuhanyrendszer
 
 • Junior ECO termosztátos csaptelep felső kifolyóval
 • ECO gomb és biztonsági hőmérséklet stop 38°C-on
 • Automata zuhanyváltó a vízmennyiség szabályozó fogantyúba integrálva
 • Állítható teleszkópos felszállócsővel a személyre szabott fejzuhany magasság érdekében:
   
  > Min. magasság: 998 mm
  > Max. magasság: 1168 mm
 • Állítható zuhanytartó
 • Vízkőmentes zuhanyfej Ø200 mm
 • Vízkőmentes Stick 1 funkciós kézizuhany
 • Megerősített fém gégecső 1500 mm

 • Az új zuhanyrendszerről bővebben olvashat, ha hír alatti termékképre kattint, amennyiben a termékről árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
   

  Termék
  Cég
  Székhely: H-9201 Mosonmagyaróvár, Terv u. 92. Pf.: 60
  Telefon: +36 96 574 500
  Fax: +36 96 574 501
  E-mail:
  Web: www.mofem.hu
  Web: http://www.tekaindustrial.com/hu
     
     
     
     
     
     
  A Teka Magyarország Zrt.-t 1900-ban alapították Mosonmagyaróváron, ma Magyarország vezető fémszerelvény gyártója. A MOFÉM 1994-óta a nemzetközileg elismert TEKA csoport tagja, mely 90 leányvállalatot, 34 gyárat üzemeltet világszerte és több mint 60 országban forgalmazza termékeit.
  A csaptelepek mellett meg kell említeni a MOFÉM további jelentős termékcsoportjait, melyek a golyóscsapoktól a gázpalack szelepekig öleli fel az épület és ipari szerelvények széles skáláját. Külön kiemelve az új Flexum gömbcsap családot, mely a Magyar Termék Nagydíj Díjazottja, illetve új fejlesztésű termosztátos radiátorszelepeiket, melyek a nagymértékű energia megtakarítás mellett a panelfűtés korszerűsítésekhez ajánlanak korszerű és költségtakarékos megoldást.
  Márkanevek: Teka, MOFÉM
  További hírek a Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok termékkategóriában
  További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
  További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
  Kulcsszavak:  MOFÉM  zuhanyrendszer  Junior  Eco