Új MOFÉM zuhanyrendszerek

Ötvözik a masszázs ellazító élvezetét a wellness fürdők hangulatával

A zuhanyrendszer, ami elvarázsolja hangulatunkat és megújítja testünket, hogy igazán jól induljon a nap vagy garantálja, hogy mosollyal hajtsuk le fejünket egy fárasztó nap után. Az új zuhanyrendszerek ötvözik a masszázs ellazító élvezetét a wellness fürdők hangulatával.
Számos személyre szabható funkcióval látták el a MOFÉM zuhanyrendszereket, melyek alkalmazkodnak az aktuális hangulatunkhoz. Ilyen például a Stylo Sport kézizuhany, mely 3 funkcióval van ellátva: eső, masszázs vagy szoft. A MOFÉM zuhanyrendszereit úgy alakították ki, hogy a magasságunkhoz tudjuk igazítani, amit egy teleszkópos cső biztosít. A fejzuhany így 998-1168 mm-es magasságban állítható. Az állítható zuhanytartóval pedig a kézizuhany magasságát állíthatjuk, hogy akár a család legkisebb tagjai is kényelmesen elérjék azt. Részben az ő biztonságukat garantálja a termosztátos csapteleppel csatlakoztatott rendszer, melyen van egy biztonsági hőmérséklet stop 38°C-on. Ha viszont melegebb vizet szeretnénk, akkor a hőmérséklet stop gomb lenyomásával 38°C felett is engedhetünk vizet.

Az ECO funkcióknak köszönhetően zuhanyzás közben vizet is spórolhatunk, hiszen több szinten is figyeltek a víztakarékosságra:

1. ECO gomb a termosztátos csaptelepben: az átfolyás szabályozó környezetvédő átfolyás korlátozó elemmel van ellátva, mely segíti az energia és víz megtakarítást. A kívánt vízmennyiség növeléséhez elég csupán az ECO gombot lenyomni és elfordítani a szabályozó elemet.
Galéria
2. Átfolyás szabályozó elem a zuhanyfejekben és kézizuhanyokban: lehetővé teszi a víztakarékosságot a zuhany használatakor. Túl nagy víznyomás esetén tanácsos is átfolyás szabályozó beépítése, ami 3 bar-ra korlátozza a víznyomást.

A MOFÉM zuhanyprogram két zuhanyrendszerrel bővült, melyek választási lehetőséget kínálnak a felhasználóknak, hogy termosztátos csapteleppel vagy egy zuhany csapteleppel szeretnék azt használni. A zuhany csaptelep 3”-os csatlakozásánál egy automata zuhanyváltó van, aminek az a különlegessége, hogy a víz alaphelyzetben a kézizuhany felé, váltáskor pedig a fejzuhany irányába áramlik.
Galéria
Junior Evo zuhanyrendszer
 
 • Junior ECO termosztátos csaptelep felső kifolyóval
 • ECO gomb és biztonsági hőmérséklet stop 38°C-on
 • Automata zuhanyváltó a vízmennyiség szabályozó fogantyúba integrálva
 • Állítható teleszkópos felszállócsővel a személyre szabott fejzuhany magasság érdekében:
   
  > Min. magasság: 998 mm
  > Max. magasság: 1168 mm
 • Állítható zuhanytartó
 • Vízkőmentes zuhanyfej Ø200 mm
 • Vízkőmentes Stick 1 funkciós kézizuhany
 • Megerősített fém gégecső 1500 mm
 • Galéria
  Az új zuhanyrendszerről bővebben olvashat, ha hír alatti termékképre kattint, amennyiben a termékről árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

  A hírben szereplő termékek

   
  MOFÉM zuhanyprogram
  3 termék

  Zuhanyszettek, zuhanyfejek, kézi zuhanyok, zuhanyrudak és kiegészítők.

  3 termék
  Termékismertető
  Műszaki adatok
  Tovább
  Termék kártya

  Kategóriák

  Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
  Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
  Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
  Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
  Épületgépészet
  Épületgépészet

  Épületszerkezetek

  Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

  Épületgépészet

  Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

  Épületvillamosság

  Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

  Berendezések

  Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

  Eszközök

  CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...