proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új MOFÉM M-Press automata nyomógombos szelepek


2017. november 20.

Működtetésükhöz minimális erőkifejtés szükséges, ezért ideális választás óvodák, iskolák számára

Az M-Press szelepek szabadalmaztatott felsőrésze az állítható átfolyási értéket és időzítést nyomástól függetlenül stabilan tartja. A felsőrészben alkalmazott vízkőmentes kialakítás olyan helyeken is kiválóan alkalmazható, ahol kemény a víz.

A működtetés pedig még soha nem volt ilyen egyszerű, a szelep indításához minimális erőkifejtés szükséges, így ideális választás óvodák és iskolák számára is.

Az M-Press termékcsoport tagjai:

M-Press automata mosdó szelep

M-Press automata mosdó szelep


M-Press automata zuhanyszelep

M-Press automata zuhanyszelep


M-Press automata vizelde öblítő szelep

M-Press automata vizelde öblítő szelep


M-Press automata fali mosdó/ivókút szelep

M-Press automata fali mosdó/ivókút szelep


Ha a MOFÉM M-Press automata nyomógombos szelepekkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-9201 Mosonmagyaróvár, Terv u. 92. Pf.: 60
Telefon: +36 96 574 500
Fax: +36 96 574 501
E-mail:
Web: www.mofem.hu
Web: http://www.tekaindustrial.com/hu
Bőr Zoltán
Területi Vezető, Projekt Manager +36 30 640 4863
   
   
   
   
A Teka Magyarország Zrt.-t 1900-ban alapították Mosonmagyaróváron, ma Magyarország vezető fémszerelvény gyártója. A MOFÉM 1994-óta a nemzetközileg elismert TEKA csoport tagja, mely 90 leányvállalatot, 34 gyárat üzemeltet világszerte és több mint 60 országban forgalmazza termékeit.
A csaptelepek mellett meg kell említeni a MOFÉM további jelentős termékcsoportjait, melyek a golyóscsapoktól a gázpalack szelepekig öleli fel az épület és ipari szerelvények széles skáláját. Külön kiemelve az új Flexum gömbcsap családot, mely a Magyar Termék Nagydíj Díjazottja, illetve új fejlesztésű termosztátos radiátorszelepeiket, melyek a nagymértékű energia megtakarítás mellett a panelfűtés korszerűsítésekhez ajánlanak korszerű és költségtakarékos megoldást.
Márkanevek: Teka, MOFÉM
Kulcsszavak:  MOFÉM  Teka  M-Press  automata  nyomógombos  szelep  csaptelep  mosdó  szelep  zuhanyszelep  vizelde  öblítő  szelep  fali  mosdó  szelep  csap  falikút