proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új vltau pad az mmcité-től


2018. február 14.

A masszív falamellákból álló ülőkét és támlát egy pár alumínium öntvény láb hordozza

mmcité vltau pad

Egy pad, amelyet egy pár masszív, finoman modellezett alumínium öntvényből készült láb tart. Az egyszerű, de formailag hangsúlyos ülőke a támlával egy egységet alkot. Az alumínium öntvény lábak szélességének köszönhetően a padot egyéb kiegészítők nélkül lehet hosszabbítani, így egy korlátlan hosszúságú, monumentális kinézetű ülőalkalmatosságot lehet kialakítani. A padot kiegészítik a karosszékek, az érdekes kompakt székek, az egy lábon álló, valamint a támla nélküli padok is. Az összes támlás pad opcionálisan kiegészíthető kartámlákkal, melyek horganyzott acélból, porszórt kivitelben készülnek.

mmcité vltau pad

Az mmcité vltau pad letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni az mmcité3 kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2045 Törökbálint, Bajcsy-Zsilinszky utca 83/3.
Telefon: +36 23 332 041
Fax: +36 23 332 042
E-mail:
Web: www.mmcite.com/hu
Czödör István
   
   
   
   
Az mmcité kft. a mmcité r.t. leányvállalata, amely az utcabútorok fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A cég az ISO 9002 minőségi okmányát is birtokolja. Az mmcité r.t. az egyetlen cseh utcabútort gyártó cég, amelynek közvetlen üzleti képviselete van Európa legtöbb országában.
További hírek a Köztéri ülőbútorok termékkategóriában
További hírek a Utcabútorok, kültéri berendezések termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  mmcité  vltau  pad  padok  utcabútor  ülőbútor  utcabútorok  kültéri  pad  dupla  pad  kartámla