proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új satellite pad az mmcité-től


2018. február 21.

A nehézbetonból készült pad konkáv alakja nemcsak szép, de funkcionális is

Mintha éppen az égből esett volna le egy csészealj és a kozmikus építész ujjai beleszúrták volna a terepbe. Ilyen földönkívüli jellege van az mmcité új satellite egyedi kinézetű padjának. Annek ellenére, hogy nehézbetonból készül, olyan érzés fogja el a szemlélőt, mintha anyagtalan lenne. Az elegáns konkáv alakja nemcsak szép, de funkcionális is. Két ember részére kicsit elzárja a külvilágot és biztonságérzetet kölcsönöz nekik. Zajnak és szélnek nincs esélye. Különböző helyeket tud átváltoztatni, legyen az park, főtér vagy rakpart. Nyílt terepen, de kis zárt sarkokban is jól mutat.

mmcité satellite pad

A hordozószerkezet, mely konkáv támlába megy át nemes betonból készül és rejtett módon van rögzítve a burkolat alatt. A függesztett ülőke acélváza modellezett keményfa lamellákat hordoz.

mmcité satellite pad

mmcité satellite pad

mmcité satellite pad

Az mmcité satellite pad letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni az mmcité3 kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2045 Törökbálint, Bajcsy-Zsilinszky utca 83/3.
Telefon: +36 23 332 041
Fax: +36 23 332 042
E-mail:
Web: www.mmcite.com/hu
Czödör István
   
   
   
   
Az mmcité kft. a mmcité r.t. leányvállalata, amely az utcabútorok fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A cég az ISO 9002 minőségi okmányát is birtokolja. Az mmcité r.t. az egyetlen cseh utcabútort gyártó cég, amelynek közvetlen üzleti képviselete van Európa legtöbb országában.
További hírek a Köztéri ülőbútorok termékkategóriában
További hírek a Utcabútorok, kültéri berendezések termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  mmcité  satellite  pad  padok  utcabútor  ülőbútor  utcabútorok  kültéri  pad  nehézbeton  pad