Új mmcité eBlocq park pad

Hat zárható box-szal rendelkezik, melyek mindegyike 230 V-os és USB aljzatot takar

Hat zárható box, melyek a Blocq park pad továbbfejlesztett verziójába vannak integrálva. Nem egy igénytelen szekrény, hanem egy ülőalkalmatosság bővített felhasználással. A smart cité eszméje ebben a padban egy tényleg okos és kitűnő dizájnban nyilvánul meg. A városokban azoknak jöhet jól, akik az elektromos biciklijükön jönnek elintézni valamit a hivatalokba, a többieknek egyszerű padként szolgál. Iskolákban, sportközpontokban vagy hotelek területén, esetleg éttermekben, vagy a kerékpárutak mellett az e-mobilitást serkentő infrastruktúra része lehet.

mmcité eBlocq park pad
mmcité eBlocq park pad


Az új eBlocq pad részei: horganyzott acél szerkezet alumínium elemekkel és keményfa ülőkével. A hat zárható box 230 V-os és USB aljzatot takar. Minden box a kezelés könnyedsége miatt meg van világítva és kényelmesen belefér egy kerékpársisak is. A pad kültéri USB aljzattal is ki van egészítve, mely a zárt téren kívül helyezkedik el.

mmcité eBlocq park pad
mmcité eBlocq park pad
mmcité eBlocq park pad
mmcité eBlocq park pad


Az mmcité eBlocq park pad letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni az mmcité3 kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
mmcité padok
 
mmcité padok

A horganyzott acél tartóváz a szokásos árnyalatú védőlakkal van ellátva. Az ülőke és a támla vagy masszív falamellákból van amelyeknek a vázzal való összekapcsolásuk rejtve van, vagy pedig perforált pléhből.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Köztéri ülőbútorok
Köztéri ülőbútorok
Utcabútorok, kültéri berendezések
Utcabútorok, kültéri berendezések
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...