Új MEVA StartTec XT falzsalu

Új MEVA StartTec XT falzsalu

Egy zsalu, több felhasználási mód, kombi átkötés

Az új StarTec XT zsaluzat integrált kombi-átkötése 3 átkötési módot egyesít egy rendszerben, melyek között egyszerűen, akár egy kézmozdulattal is válthat további kiegészítő elemek szerelése nélkül. Így az egyoldali zsaluzás esetén élvezheti a lényegesen rövidebb zsaluzási idő nyújtotta előnyöket.

A StarTec XT teljes egészében kompatibilis a StarTec-kel és a könnyű, daru nélkül mozgatható AluStar zsaluval.

A többcélú StarTec XT zsalu 60 kN/m² frissbeton nyomás felvételére képes és használata úgy a lakásépítés, mind pedig ipari építkezések során ideális megoldást kínál.

Egy rendszer – 3 átkötési mód

Minden építkezés más és minden projekten mások a zsaluzattal szemben támasztott követelmények. A StarTec XT ehhez az ideális alapot nyújtja, mert a rendszer rugalmas és minden feladathoz jól idomítható.

Egy rendszer - 3 átkötési mód
Új MEVA StartTec XT falzsalu

Az okos kombi átkötési hellyel egy kézmozdulattal három átkötési mód között választhat. Minden elem szimpla- és kontraoldali zsaluként is bevethető átszerelés nélkül, ezzel jelentős időráfordítás takarítható meg, és leegyszerűsíti a logisztikát is.

Kombi átkötési helyek
Új MEVA StartTec XT falzsalu

A rendszer három különböző átkötési technikát egyesít. A StarTec XT rendszernél nincsenek külön ráfordítást igénylő szerelendő alkatrészek.

StarTec XT-elemek

A StarTec XT elemek méretei és a szimmetrikus belső átkötési helyei a legmagasabb látszóbeton felületek követelményeinek is eleget tevő ­egységes anker- és fugaképet adnak. A kijelentés érvényes álló és fekvő zsaluzatra, ­valamint ezek kombinációira is.

330, 270 és 135 cm közötti elemmagasságok, valamint a 270 és 30 cm közötti elemszélességek lehetővé teszik a StarTec XT zsaluk gyors hozzáigazítását az alaprajz geometriájához. Az elemválasztéknak köszönhetően a szokásos falvastagságok illesztési helyek nélkül leképezhetők.

StarTec XT elemválaszték
Új MEVA StartTec XT falzsalu

A MEVA rendszereket maximális hatékonyság, elsőrangú minőség és praktikus megoldások jellemzik. Ez a jól bevált StarTec XT többcélú zsalura is vonatkozik, amely egységes rendszerkomponenseinek, kevés tartozékának és az optimálisan kialakított termékválasztékának köszönhetően mindent tud ahhoz, hogy a gyakorlatban a MEVA rendszere kiemelkedjen a többi közül.

A hírben szereplő termékek

StarTec XT falzsalu
 
StarTec XT falzsalu

Az új StarTec XT zsaluzat integrált kombi-átkötése 3 átkötési módot egyesít egy rendszerben, melyek között egyszerűen, akár egy kézmozdulattal is válthat további kiegészítő elemek szerelése nélkül. Így az egyoldali zsaluzás esetén élvezheti a lényegesen rövidebb zsaluzási idő nyújtotta előnyöket. További előnye: a StarTec XT teljes egészében kompatibilis a StarTec-kel és a könnyű, daru nélkül mozgatható AluStar zsaluval.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Falzsaluzatok
Falzsaluzatok
Zsaluk, állványok
Zsaluk, állványok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...