proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Lindab SRP Click tetőprofil


2011. március 28.

Gyorsan szerelhető, tartós, esztétikus tetőfedés

A könnyű acélszerkezetekkel foglalkozó Lindab Kft. folyamatos fejlesztési tevékenységének eredményeképpen 2011-ben is számos újdonsággal jelenik meg a piacon, részben a termékpaletta bővítése, részben a termékekhez nyújtott magas színvonalú szakmai szolgáltatások révén.

Az acél tetőfedő anyagok piacán az elmúlt évben bevezetett új trapézlemez-profilok (LTP35, LVP35, LTP85) és cserepeslemezek (Topline Roca kőzúzalék-bevonatos egyedi termékek) után ebben az évben egy új Lindab síklemez tetőfedő anyag kerül a piacra, hazai gyártással. A Lindab SRP Click tetőprofil a hagyományos PLX helyszínen korcolható "lágy" acéllemez alapanyag mellett egy újabb síklemez tetőfedő termék. Az új tetőprofil bevonatos, tűzi horganyzott "kemény" acéllemezből, gyártósoron előállított, előkorcolt tetőprofil, amely így egyrészt nagyszilárdságú és tartós, másrészt bepattintós ("click"-es) illesztésének köszönhetően könnyen és gyorsan szerelhető, esztétikus tetőfedést nyújt. A tervezéshez és beépítéshez részletes segédletek állnak a szakemberek rendelkezésére.

Lindab SRP Click tetőprofil

Ha az új SRP Click tetőprofillal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Lindab Profil munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Állomás u. 1/A.
Telefon: +36 23 531 300
Fax: +36 23 310 703
E-mail:
Web: www.lindab.hu
Polgár Dávid
kereskedelmi igazgató  
   
   
   
A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 1992-óta van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat. A vállalat termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is. A Lindab termékeit és szolgáltatásait a prémium minőség, a könnyű szerelhetőség, valamint az energiahatékonyság és a környezettudatosság jellemzi.
További hírek a Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Lindab  SRP  click  tetőprofil