Új Lindab SRP Click tetőprofil

Gyorsan szerelhető, tartós, esztétikus tetőfedés

A könnyű acélszerkezetekkel foglalkozó Lindab Kft. folyamatos fejlesztési tevékenységének eredményeképpen 2011-ben is számos újdonsággal jelenik meg a piacon, részben a termékpaletta bővítése, részben a termékekhez nyújtott magas színvonalú szakmai szolgáltatások révén.

Az acél tetőfedő anyagok piacán az elmúlt évben bevezetett új trapézlemez-profilok (LTP35, LVP35, LTP85) és cserepeslemezek (Topline Roca kőzúzalék-bevonatos egyedi termékek) után ebben az évben egy új Lindab síklemez tetőfedő anyag kerül a piacra, hazai gyártással. A Lindab SRP Click tetőprofil a hagyományos PLX helyszínen korcolható "lágy" acéllemez alapanyag mellett egy újabb síklemez tetőfedő termék. Az új tetőprofil bevonatos, tűzi horganyzott "kemény" acéllemezből, gyártósoron előállított, előkorcolt tetőprofil, amely így egyrészt nagyszilárdságú és tartós, másrészt bepattintós ("click"-es) illesztésének köszönhetően könnyen és gyorsan szerelhető, esztétikus tetőfedést nyújt. A tervezéshez és beépítéshez részletes segédletek állnak a szakemberek rendelkezésére.

Lindab SRP Click tetőprofil
Lindab SRP Click tetőprofil
Galéria

Ha az új SRP Click tetőprofillal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Lindab Profil munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Lindab SRP Click előkorcolt síklemezes tetőprofil

A Lindab SRP Click ötvözi a hagyományos síklemezek előnyös tulajdonságait az újabb innováció nyomán megvalósult szereléskönnyítő technológiával. A tűzihorganyzott acéllemez többrétegű korrózió gátló bevonata biztonságot nyújt a rozsda ellen. A lemezek színét a külső oldali műanyag bevonat adja meg, amely lehet poliészter, matt poliészter, vagy a legtartósabb, un. TC50 bevonat. Az esztétikus megjelenésen túl rendkívüli ellenállóságot biztosít az időjárási és mechanikai hatásokkal szemben. Ehhez járul hozzá a nagy szilárdságú svédacél alapanyag rugalmassága is, amely erőteljesebb külső mechanikai hatásokra nem törik.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Construma 2011 - konferencia program
Több mint 30 konferencia, nemzetközi találkozó, workshop és kerekasztal-beszélgetés
Construma 2011 - konferencia program

Kategóriák

Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...