Megbízható, egyszerű, innovatív – ilyenek a Leier legújabb kéményrendszerei

Az új kémények ellenállóbbak az égés során keletkezett káros anyagokkal szemben, és könnyebbé teszik a tüzelési módok közötti váltást is

Már hazánkban is elérhetőek a Leier új, innovatív kéményrendszerei, amelyek Európa számos országában bizonyították megbízhatóságukat és könnyű felhasználhatóságukat, megkönnyítve számos építkező és tervező munkáját. A különleges technológiával készült kémények nem csak a nedvességnek, a különböző savaknak és a károsító gázoknak állnak ellen, hanem megkönnyítik a tüzelési módok közötti váltást is, így bármilyen hagyományos, illetve modern fűtőberendezés ráköthető.

Az építkezés és a tervezés egyik legfontosabb pontja, amikor megtervezésre kerül a füstgázelvezetés, amely kiemelt fontosságú, hiszen amellett, hogy a megfelelő kialakítása, a biztonságos üzemeltetés alapfeltétele, alapvetően meghatározza az épület tüzelési módját. Azonban a mai gazdasági helyzetben - amikor folyamatosan változnak a tüzelőanyagok árai, sokakban merül fel a jogos igény, hogy átállítsák otthonaikat más tüzelési módra. Ez amellett, hogy igen költséges eljárás, nem is mindig valósítható meg, a legtöbb esetben egy új kémény építését teszi szükségessé.

A Leier legújabb Multikeram kéményrendszere erre a problémára nyújt megoldást, hiszen Magyarországon ez a kéményrendszer nyújt olyan nagyfokú tervezői, kivitelezői szabadságot, amely biztosítja, hogy ugyanazon kéményrendszer képes legyen kiszolgálni zárt égésterű gáz-, olaj-, vagy szilárd tüzelőanyaggal működő fűtőkészülékeket.

"A most bevezetett kéményrendszerünk egy jól átgondolt innováció része. Tervezésekor nem csak a tüzelési módok közötti könnyű váltást tartották szakembereink szem előtt, hanem azt is, hogy a kémény alkalmas legyen a legkorszerűbb-, magas hatásfokú tüzelőberendezésekhez is. Szilárd tüzelőanyaggal üzemeltetett korszerű készülékek - mint a zárt égésterű pellet-kazánok - fokozott kihívások elé állítják a kéményeket. Esetükben gyakori követelmény, hogy a kémény adott üzemeltetési feltételek mellett álljon ellen a fokozott kondenzátum képződésnek és a koromégésnek egyaránt. A W3G-minősítésű Multikeram rendszereink e feltételeket maradéktalanul teljesítik, erre 33 év garanciát vállalunk." - mondta el a Leier új kéményrendszeréről Weimann Márk a Leier kémény üzletágának vezetője, majd hozzátette: "Általánosságban a Leier által forgalmazott kéményrendszerekről elmondható, hogy a gondos tervezésnek köszönhetően egyszerű a beépíthetőségük, kiváló hőszigetelő képességgel bírnak, valamint kétkürtős kémény formájában egyedülálló módon bármely rendszerünk bármely azonos-, vagy más rendszerünkkel kombinálható."

A Leier kéményrendszerek "lelke" a németországi Hart Keramik által gyártott béléscső. A német hagyományoknak megfelelően nagyon magas minőségi színvonalon készült samott cső garantáltan képes több évtizedig is ellenállni a kémény üzemelése során keletkező, előforduló káros folyamatoknak. Ezt a megbízhatóságot a Leier által biztosított 33 év garancia is bizonyítja.

A Leier legújabb Multikeram kéményrendszeréről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképekre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Leier Multikeram LAS kéményrendszer
 
Leier Multikeram LAS kéményrendszer

A legmagasabb műszaki színvonalat képviselő Leier Multikeram LAS kéményrendszer minden típusú tüzelőberendezéshez alkalmazható. W3G minősítéssel rendelkezik, azaz a nedvességnek és a koromégésnek egy azonos fűtési cikluson belül is ellenáll.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Leier Multikeram kéményrendszer
 
Leier Multikeram kéményrendszer

A lakásokban, családi házakban alkalmazott egyedi füstgázelvezetés jelenlegi legkorszerűbb megoldása minden tüzelőanyag esetén nyílt égésterű készülékekhez. W3G minősítéssel rendelkezik, azaz a nedvességnek és a koromégésnek egy azonos fűtési cikluson belül is ellenáll.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kémények
Kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...