proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Leier Kaiserstein Architektura falburkoló


2017. október 12.

Felhasználható régi falazatok felújítására, épületek lábazatainak burkolásáraA Leier Architektura falburkoló kifejezetten alkalmas régi falazatok felújításához, épületek lábazatainak burkolásához. 3 attraktív színben áll rendelkezésre, melyek megjelenésükben megegyeznek az Architektura kerítéskő felületekkel.

A kerítéskő és a falburkoló együttes használata erősíti a ház és a kert kapcsolatát. A hasított felület és az azzal összhangban álló színválaszték biztosítja a ház és kerítés közötti harmonikus összhatást.

Műszaki paraméterek:
Szélesség: 40 cm
Hosszúság: 20 cm
Vastagság: 6 cm
Színválaszték: feketemárvány, törtfehér, beige
Ellenállóság: fagyálló

Leier Kaiserstein Architektura falburkoló színválaszték

Leier Kaiserstein Architektura falburkoló színválaszték: feketemárvány, törtfehér, beige


Leier Kaiserstein Architektura falburkoló

Ha a Leier Architektura falburkolóval kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-9024 Győr, Baross Gábor u. 42.
Telefon: +36 96 512 550
Fax: +36 96 512 560
E-mail:
Web: www.leier.hu
Leier Központi Értékesítés
  +36 96 512 000
   
   
   
A Leier cégcsoport első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre Michael Leier. Az 1970-től döntően a betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság napjainkra a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen tevékenykedő, dinamikusan fejlődő vállalatbirodalommá vált, amely hat országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban) 36 működő telephellyel rendelkezik, 2000 alkalmazottat foglalkoztat, és mintegy 200 millió eurós (60 milliárd forintos) éves forgalmat bonyolít. A cégcsoport hat magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során.
Márkanevek: Leiertherm, LeierPLAN, Durisol
Kulcsszavak:  Leier  Kaiserstein  Architektura  falburkoló  falburkolat  lábazati  burkolat  Architektura  kerítéskő