Új Lead by TeraSteel acélcsarnokok

Új Lead by TeraSteel acélcsarnokok

Új V PLUS PERFORM ™ poliuretán szigetelési technológiával

A LEAD by TeraSteel acélcsarnok új teljesítményszintet ér el a tartósság, a hőszigetelés és a tűzállóság szempontjából.

Hozzájárul a CO2-lábnyom csökkentéséhez, nagyobb szabadságot biztosít az építészeknek, ugyanakkor optimalizálja az üzemeltetők költségeit is.

Az új V PLUS PERFORM ™ szigetelési technológia egy poliuretán megoldás, amely lehetővé teszi új generációs hőszigetelő panelek gyártását. Következésképpen a hőátadási együttható 20% -kal jobb.
Az energiahatékonyságot tovább javítja egy olyan betonlemezrendszer kifejlesztése, amely megakadályozza a hőveszteséget azáltal, hogy a kapilláristöréshez használt kavicsréteget és expandált polisztirolt az újrahasznosított üvegből (Geocelll) előállított expandált üveghabbal helyettesíti.

Fokozott ellenállás a külső tényezőkkel szemben

A Lead fémcsarnokokhoz használt profilok magnézium-alumínium-cink védelemben részesülnek, amely példátlan korrózióállóságot kínál még a legkedvezőtlenebb környezetben is. Az ólom hőszigetelő panelek acéllemezből készültek, GreenCoat védelemmel (SSAB) - nagyon jól ellenállnak a korróziónak, az UV sugárzásnak, valamint a karcolásoknak.

Költségoptimalizálás

Az anyagok kiváló energiateljesítménye és az alkalmazott innovatív részletek jobb tömítést és az energiafogyasztás akár 20%-os megtakarítását teszik lehetővé a piaci átlaghoz képest.

Ezenkívül a csarnok könnyű áthelyezése és az építőelemek áthelyezéskori újrafelhasználásának lehetősége elősegíti a költségek optimalizálását.

Új Lead by TeraSteel acélcsarnokok
Új Lead by TeraSteel acélcsarnokok

Mit kínál a Lead by TeraSteel?

A megoldás a hőátadás figyelemre méltó hatékonyságán, a karbantartási költségek csökkentésén, a megnövekedett tűzbiztonságon, az ellenálláson és a kulcsrakész fémcsarnokok megbízhatóságán alapszik. A TeraSteel által tervezett, gyártott és összeszerelt Lead csarnok egy egyedülálló megoldás, amely valódi előnyökkel jár az építészek, a kedvezményezettek és a környezet számára.

Kiváló reakció a tűzzel szemben:

  • Euroclass B-s1, d0
  • Tűzállóság: min. 30 perc

Áthelyezés és újrafelhasználás

Az új Lead by TeraSteel technológia lehetőséget kínál a szerkezettervezési folyamat javítására és az építőelemek áthelyezéskor való újrafelhasználására. 

A szénlábnyom csökkentése

A magnézium-alumínium-cink ötvözet védelem alkalmazásával biztosítva van a cink talajba való szivárgásának csökkentése. Ezenkívül áthelyezés esetén az építőelemek újra felhasználhatók. Ezen felül a Lead csarnokok előre gyártott, olcsó, újrafelhasználható alapokat használnak, a GreenCoat® védelem pedig bio anyagokon alapuló technológiai bevonattal rendelkezik (BT – bio-technology).

A Dow V PLUS PERFORM panel szigetelési technológiája a fenntarthatóság, az energiahatékonyság és az emberközpontú tervezés révén elősegíti a jövőnek szánt épületek létrehozását. 

A hírben szereplő termékek
TeraSteel IsoAc5 RO hőszigetelő tetőpanel
 
TeraSteel IsoAc5 RO hőszigetelő tetőpanel

Az IsoAc5 RO panel egy tetőpanel, 5 merevítő bordával, magas ellenállású építményeknél alkalmazható, ahol a tető lejtése nagyobb mint 7%. IsoAc5 RO, PUR poliuretán hab és PIR tűzálló poliuretán hab hőszigetelő maggal. Hőszigetelő mag: PUR, PIR, PIRXV.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
TeraSteel IsoperA RO hőszigetelő falpanel TeraSteel IsoperN RO hőszigetelő falpanel TeraSteel IsoFrig RO hőszigetelő falpanelek
 
TeraSteel falpanelek
3 termék

A TeraSteel falpanelek ideális megoldás magas hőszigetelési igényű homlokzatokon, belső falakon és mennyezeteken. Vízszintesen és függőlegesen egyaránt felszerelhető. Szendvicspanelünk PUR, PIR (RF, XV, Lead) valamint kőzetgyapot (MW) töltettel is megrendelhető.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Készcsarnokok
Készcsarnokok
Szendvicspanelek, hőszigetelt homlokzati panelek
Szendvicspanelek, hőszigetelt homlokzati panelek
Készépületek, konténerek
Készépületek, konténerek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...