Új laminált padló kollekció az Eggertől

Az Egger 2015-2017 laminált padló kollekció 86 terméket és számos fejlesztést tartalmaz

Az Egger kétévente rukkol elő újdonságaival, melyet egy új kollekció megteremtésével ötvöz. 2015 az új kollekció éve, így a méltán híres Egger gyár ismét újat alkotott. Termékein "Made in Germany", vagyis Németországban készült jelző már már védjeggyé vált, hiszen a Németországban készült termékekről szinte mindenkinek a precizitás jut eszébe. Így van ez az Egger esetében is: kiváló minőségű termékek, hitelesített termelési folyamatok és fenntarthatóság - ezt ígéri az Egger 2015-2017 Laminált padló kollekciója.

A kollekcióról további jellemzők és hasznos információk:
 
1. Hatalmas választék, megfizethető ár

A szóban forgó idei kollekció keretén belül az Egger összesen 86 terméket dobott piacra. A hatalmas választéknak köszönhetően mindenki megtalálja azt az egyet, mely számára leginkább tetszetős. A kollekció termékeit új felületek megjelenése, számos új forma és hosszú élettartam jellemzi. A cél egyértelműen az életterek tervezésének legmagasabb szintű kiszolgálása úgy, hogy mindezt kedvező áron biztosítja az Egger vásárlóinak.
2. Aqua + vízálló termékcsalád

Az Egger új kollekció legnagyobb fejlesztésének tekinthető az új kollekcióban megjelenő vízálló laminált padló termékcsaládok. Az új ismérv számtalan kaput nyit, hogy Önnél az összhang domináljon. Az otthona teljes területén megjelenő egységes padlóburkolat optikailag tágasabb térélményt és egyedi designt kölcsönöz.
3. Könnyű tisztántarthatóság

Az Egger laminált padlók amellett, hogy vonzó megjelenést nyújtanak, kiváló minőségű bevonattal készült felületüknek köszönhetően könnyű "gondozást", ápolást biztosítanak. Tisztításukkor választhatjuk a nedves törlést vagy a porszívózást, hiszen mindkét lehetőség a laminált padlók tisztaságát és higiénikusságát eredményezi. Sőt az aqua+ jelzéssel ellátott vízálló laminált padlók gőzzel való tisztítása is megengedett!
4. Flexibilis tervezés

"A mai modern világ rohamosan fejlődik, napról napra változik körülöttünk minden" - vallja az Egger, s ennek a meglátásának köszönhetően tervezte meg új kollekciójának laminált padlóit a gyors, valamint a könnyű burkolást eredményező "Uni fit" összepattintós rendszerrel. Ennek eredményeképpen nem csak könnyű és gyors a laminált padlók lerakása, hanem még különösen tartós is. Nem utolsó sorban érdemes megemlíteni a laminált padlók fényálló tulajdonságát, mely azt jelenti, hogy azáltal, hogy teljes mértékben ellenállnak az UV sugaraknak, nem kell aggódnunk a nemkívánt elszíneződések, kifakulások miatt.
5. Egészséges életmód

Az Egger 2015-2017 új kollekciójában megtalálható laminált padlók egyedi felületüknek köszönhetően taszítják a szennyeződéseket, ezáltal tisztántartásuk a megszokottnál jóval egyszerűbb. Ezen tulajdonság következtében az Egger jó szívvel ajánlja az új kollekció laminált padlóit az allergiákban szenvedőknek is.
6. Környezettudatosság

Az Egger laminált padló fa alapú, mely elsősorban PEFC tanúsítvánnyal, ipari fából, fűrészipari fából készül, mindezt ötvözve ökológiailag ártalmatlan kötőanyagokkal. A szóban forgó új kollekció laminált padlói nem tartalmaznak PVC lágyítókat, és teljes mértékben újrahasznosíthatóak. Ezáltal összességében egy kimagaslóan környezetbarát termékről beszélhetünk.
7. Strapabíró kialakítás

Az Egger laminált padlók strapaíróságukat a robosztus felületeknek köszönhetik, melyek ellenállnak a horzsolásoknak, karcolásoknak, az aqua+ családok esetében pedig a nedvességnek is. Strapabíró kialakításuk miatt az Egger bátran ajánlja közületi felhasználásra is a laminált padlóit.

Az új Egger Laminált padló kollekciójával kapcsolatos további adatokért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az IBD Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
Kategóriák
Laminált padlók, laminált lapok
Laminált padlók, laminált lapok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...