Új függőleges tengelyű bemerülő szivattyú a KSB kínálatában

A B-pump szivattyúk sokoldalúan alkalmazhatók víztechnológiai és öntözési feladatokra, valamint az ipari vízellátásban

Az új sorozat az úgynevezett "B-Pump", illetve "B-Pumpe" elnevezést a német Bohrlochwellenpumpe szóról kapta. Felépítésüket tekintve egy nyomóoldali házrészből, szívócsőből és terelőlapát házból állnak.

A bemerülő hidraulikájú szivattyúk 6-24 coll tengelyátmérőig, illetve 1-25 fokozatig, összesen 17 hidraulikai méretben érhetők el. Maximális emelőmagasságuk 200 m, szállítókapacitásuk max. 720 l/s.
A KSB-től megszokott módon, a szivattyúk több szempontból személyre szabhatók. Elérhető például felszín alatt és felett elhelyezkedő nyomócsonkkal, függőlegesen szerelt elektromotorral vagy 90 fokos áttétellel, vízszintesen szerelt dízel, illetve elektromotorral. Maximális fordulatszám 3500 rpm.

KSB B-Pump - többfokozatú, függőleges tengelyű bemerülő szivattyú
KSB B-Pump - többfokozatú, függőleges tengelyű bemerülő szivattyú


Alapkivitelben a szivattyúkat szürkeöntvényből és acélból gyártják, de igény esetén rendelhető teljes egészében rozsdamentes acélból, duplex, super duplex vagy más speciális anyagokból is.

A tengely közbenső csapágyai alapkivitelben közeg által kentek, de igény esetén más kenési módozatok is megvalósíthatók. A ház nyomástűrő képessége 16 bar, de magasabb értékekre is szállítható megfelelő konstrukció. A csőcsatlakozások DIN, ASME, illetve BS szabvány szerintiek. Max. 150 °C-os közeghőmérsékletre ajánlják.

A B-Pump többfokozatú, függőleges tengelyű bemerülő szivattyú letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a KSB Hungary Kft. munkatársaitól, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

B-Pump - többfokozatú, függőleges tengelyű bemerülő szivattyú
 
B-Pump - többfokozatú, függőleges tengelyű bemerülő szivattyú

Többfokozatú csőbúvár szivattyú zárt járókerekekkel, csapágyazott nyomóvezetékkel, tengelyhüvellyel, tengelytömítés tömszelencével, elektromos és dízelmotoros hajtással. Alkalmazási területek: Tiszta víz szállítása a mezőgazdaságban, vízgyűjtés és öntözés, közműves vízellátás, ipar, tűzoltó berendezések

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Ipari szivattyúk
Ipari szivattyúk
Szivattyúk, keverők
Szivattyúk, keverők
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...