Új Knauf Insulation NatuRoll üveggyapot érkezik

A csomagoláson nagyobb hangsúlyt kap a termék R értéke, azaz hővezetési ellenállása

700
700

Az eddig megismert Classic tekercses üveggyapot termékcsalád fokozatosan kivezetésre kerül és helyére NatuRoll néven új üveggyapot termékcsalád lép.

A NatuRoll termékcsalád új csomagolással, de ami még fontosabb, az elődeihez képest is javított tartalommal érkezik. A változások mind látványra, mind tapintásra érezhetőek lesznek.

Az anyag masszívabb, egyenletesebb felületű, a már jól megszokott barna szín egy kellemes árnyalatában fog pompázni. Mivel nem porzik és nem szúr, tapintásra is harmonikus érzetet ad, egy olyan jó minőségű üveggyapot hőszigetelő anyag lesz, amivel öröm a munka és jó érzéssel gondolhatunk az általa jelentett számos anyagi, hőtechnikai és környezetvédelmi előnyre.

A csomagoláson nagyobb hangsúlyt kap a termék R értéke, azaz hővezetési ellenállása. Az ellenállás egyenes arányban nő a hőszigetelés vastagságával, tehát minél magasabb a termék R értéke, annál jobb hőszigetelési képességről beszélünk.

Mivel a fejlesztés a teljes tekercses üveggyapot termékcsaládot érinti, a különböző csomagolási színek és az azokon feltűnő csillagok is jelzik az érdeklődő számára, milyen minőségű üveggyapot tekerccsel állunk szemben. Minél több csillagot látunk a termék csomagolásán, annál jobb minőséget rejt a csomag.

Ez színekben kifejezve így néz ki:
Ha ezt a csomagolást látjuk:

 

A terméknek a hőszigetelési tulajdonságain felül kiemelkedőek a hangszigetelési tulajdonságai is, kifejezetten ilyen célú felhasználásra javasolt.
Ha a lenti csomagolást látjuk:

1-2
1-2

A termék egy jó minőségű üveggyapot, jellemzően 0,037 es 0,039 közötti lambda(λ) értékkel. Ennél egy kategóriával jobb minőségű, azaz 0,034 es 0,036 közötti lambda(λ) értékű az alábbi csomag.

A csúcsminőséget pedig, ami 0,031-0,033 közötti lambda(λ) értéket jelent, az alábbi csomagolásban találjuk.

3-4
3-4

Hazánkban jelenleg a 0,037 és 0,039 közé eső lambda(λ) értékű termékek a legnépszerűbbek. A NatuRoll Pro névre hallgató termék várhatóan február elejétől lesz rendelhető, azt megelőzően tájékoztatást küld a Knauf Insulation vásárlóinak. A NatuRoll tekercses és táblás termékcsalád bevezetési idejével kapcsolatban pedig folyamatosan tájékoztatják az érdeklődőket!

A NatuRoll üveggyapot katalógusát megtalálja a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Knauf Insulation munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek
NatuRoll Pro üveggyapot
 
NatuRoll Pro 039 üveggyapot

A NatuRoll Pro rendkívül jó hőszigetelő tulajdonsággal rendelkező többfunkciós termék. Elsősorban fa- és fémszerkezetű vázas épületek, valamint mennyezetek, álmennyezetek hő- és hangszigetelésére ajánlják. A szigetelésre a belső tér felől páratechnikai réteget kell helyezni, amely megakadályozza a pára behatolását a szigetelőanyagba, és az ebből származó a páralecsapódást. A termék vízszintes szerkezetek szigetelésénél is használható. Itt is gondoskodni kell a meleg (belső) oldalon párazáró (párafékező) réteg elhelyezéséről. Többfunkciós, kasírozatlan, teljes keresztmetszetében hidrofóbizált üveggyapot hő- és hangszigetelő tekercs.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Üveggyapot és habüveg szigetelések
Üveggyapot és habüveg szigetelések
Hőszigetelések, hangszigetelések
Hőszigetelések, hangszigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...