proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Knauf Insulation műszaki szigetelések gépészeti felhasználásra


2019. július 26.

Az újdonságok Magyarországon júliustól kerülnek bevezetésre

A legfejlettebb gyártástechnológiával rendelkező horvátországi gyárban Ecose kötőanyaggal előállított, Magyarországon ez év júliusától forgalmazott, speciális drótfonatos paplan és a szerbiai OEM (különböző készülékekhez gyártott) termékekre specializálódott gyárban előállított, kandalló és kémény szigetelésére alkalmazható termék műszaki bemutatása következik.
Mindkét termék a nemzetközi piacon már bizonyította kiváló minőségét, így elérkezettnek látták az időt arra, hogy hazánkban is bevezetésre kerüljenek.

Power-Tek WM 620 GGN ásványgyapot hőszigetelő paplan

A Power-Tek WM 620 GGN műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében hidrofóbizált, gombaölő adalékszer hozzáadásával készülő ásványgyapot hőszigetelő paplan, egyik oldalán horganyzott huzallal tűzött hatszögletű horganyzott hálóval. A terméket a könnyebb hordozás érdekében műanyag pánttal látták el.

A terméket hőszigetelésre, tűz- és hangszigetelésre ajánlják a meghatározott feltételeken belül. Konténerek, tűzbiztonság, vegyipari üzemek, tűzvédelmi rendszerek, nagy kazánok erőművekben, kazán- és tartályrendszerek, hulladékégető rendszerek, csőszerelés, hajóépítésnél, szárító berendezésekhez.

Power-Tek WM 620 GGN ásványgyapot hőszigetelő paplan


Chimenea S DP10 Alu kőzetgyapot tábla

Egyik oldalon alukasírozott kőzetgyapot tábla kandallók szigeteléséhez. A nem éghető kőzetgyapot lemezeket hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésre ajánlják, kémiailag semleges, nem lép reakcióba környezete anyagaival.

A Chimenea S DP10 Alu speciálisan kandallók szigeteléséhez kifejlesztett szagmentes kőzetgyapot, amely akár állandó 650 °C hőmérsékleten is alkalmazható.

Alkalmazás:
  • Helyezze fel Chimenea SDP10 terméket az alukasírral ellátott oldalával a kandalló felé elhelyezve.
  • Ne helyezze a terméket a tűztérbe!
  • Mindig hagyjon üres helyet, jellemzően 50 mm-t

Chimenea S DP10 Alu kőzetgyapot tábla

 

Termék
Cég
Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
Telefon: +36 23 889 844
Fax: +36 23 889 845
E-mail:
Web: www.knaufinsulation.hu
Brassnyó László
műszaki tanácsadó  
   
   
   
Mint a Knauf csoport része a Knauf Insulation a világon az egyik leginkább elismert és fejlődő szigetelőanyagot gyártó cég. A vállalat széles választékban gyárt szigetelő anyagokat, lakossági építésekhez és felújításokhoz, kereskedelmi és ipari épületekhez, hogy azok megnövekedett hő- és hangszigetelési igényeit is kielégítse.
Márkanevek: Heraklith®, ECOSE®
Kulcsszavak:  Knaus  Insulation  gépészeti  szigetelések  hőszigetelés  tűzszigetelés  tűzvédelem  hangszigetelés  Power-Tek  WM  620  GGN  ásványgyapot  drótfonatos  hőszigetelő  paplan  Chimenea  S  DP10  Alu  kőzetgyapot  tábla