Új kiadó gondozásában jelenik meg az 50. évfolyamába lépő Magyar Építéstechnika

A legújabb szám a Build-Press Kft. gondozásában jelent meg

A Magyar Építéstechnika legújabb száma a Build-Press Kft. gondozásában jelent meg. Az új kiadó 2012 februárjától vette át a szaklap kiadását a megszokott szerkesztői gárda és szakmai színvonal megtartásával.

Új elérhetőségeik:
Magyar Építéstechnika
Build-Press Kft.
1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 2.
Tel./Fax: (+36-1) 239-1982
E-mail: info@magyarepitestechnika.hu
Web: www.magyarepitestechnika.hu

Az idén ötvenedik évfolyamába lépő szaklap ebben az évben az első számmal együtt 8 alkalommal jelenik meg. A minél szélesebb körű szakmai tájékoztatás biztosítása érdekében a nyomtatott forma mellett már digitálisan is olvasható a kiadvány, és rövidesen megújul a honlap is.
A Magyar Építéstechnika gyakorlati beállítottságú, iránymutató szakfolyóirat a magyarországi építőipar teljes szférájára. Beszámol a szakterület műszaki fejlődéséről, az új technológiákról és termékekről, rendszeresen tudósít az építőipar fontosabb hazai és külföldi eseményeiről, kiállításokról, szakmai konferenciákról. Különös figyelmet fordít olyan szakterületek példákkal illusztrált bemutatására, amelyek a tervezőknek, kivitelezőknek, kereskedőknek és felhasználóknak, valamint a legkorszerűbb ismereteket elsajátítani kívánó tanulóifjúságnak egyaránt fontosak.
    Olvasói célcsoportok:
  • generálkivitelezők
  • magas- és mélyépítő-ipari kivitelezők, szak- és szerelőipari kivitelezők, építőanyag-gyártók és forgalmazók, vállalkozók, iparosok
  • tervezőépítészek, építész- és építőmérnökök, építőgépészek, statikusok
  • építőiparral és minőségvizsgálattal foglalkozó tudományos intézetek és tanintézetek
  • egyéb (sajtó, hirdetők)
Ha a Magyar Építéstechnika szaklappal kapcsolatban árajánlatot, további információt szeretne kérni a Build-Press Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Magyar Építéstechnika szaklap
 
Magyar Építéstechnika szaklap

A Magyar Építéstechnika az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), valamint a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség (MÉASZ) hivatalos lapja. Iránymutató szakfolyóirat a magyarországi építőipar teljes szférájára. Gyakorlati beállítottságú, az építőipar valamennyi területével – a tervezéstől az alapanyaggyártáson keresztül a magas- és mélyépítő-ipari kivitelezéséig, ezek műszaki fejlesztéséig – számos szakmai témával foglalkozó, általános építőipari műszaki-kereskedelmi szakfolyóirat. Beszámol a szakterület műszaki fejlődéséről, az új technológiákról és termékekről, megoldást kínál a felvetődő problémákra. Rendszeresen tudósít az építőipar fontosabb hazai és külföldi eseményeiről, kiállításokról, kongresszusokról, szakmai tanácskozásokról. Különös figyelmet fordít olyan szakterületek példákkal illusztrált bemutatására, amelyek a tervezőknek, a kivitelezőknek, a kereskedőknek és a felhasználóknak, valamint a legkorszerűbb ismereteket elsajátítani kívánó tanulóifjúságnak egyaránt fontosak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Építési kiadványok
Építési kiadványok
Kiadványok, információs szolgáltatások
Kiadványok, információs szolgáltatások
Eszközök
Eszközök
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...