proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új kiadó gondozásában jelenik meg az 50. évfolyamába lépő Magyar Építéstechnika


2012. február 17.

A legújabb szám a Build-Press Kft. gondozásában jelent meg

A Magyar Építéstechnika legújabb száma a Build-Press Kft. gondozásában jelent meg. Az új kiadó 2012 februárjától vette át a szaklap kiadását a megszokott szerkesztői gárda és szakmai színvonal megtartásával.

Új elérhetőségeik:
Magyar Építéstechnika
Build-Press Kft.
1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 2.
Tel./Fax: (+36-1) 239-1982
E-mail: info@magyarepitestechnika.hu
Web: www.magyarepitestechnika.hu

Az idén ötvenedik évfolyamába lépő szaklap ebben az évben az első számmal együtt 8 alkalommal jelenik meg. A minél szélesebb körű szakmai tájékoztatás biztosítása érdekében a nyomtatott forma mellett már digitálisan is olvasható a kiadvány, és rövidesen megújul a honlap is.
A Magyar Építéstechnika gyakorlati beállítottságú, iránymutató szakfolyóirat a magyarországi építőipar teljes szférájára. Beszámol a szakterület műszaki fejlődéséről, az új technológiákról és termékekről, rendszeresen tudósít az építőipar fontosabb hazai és külföldi eseményeiről, kiállításokról, szakmai konferenciákról. Különös figyelmet fordít olyan szakterületek példákkal illusztrált bemutatására, amelyek a tervezőknek, kivitelezőknek, kereskedőknek és felhasználóknak, valamint a legkorszerűbb ismereteket elsajátítani kívánó tanulóifjúságnak egyaránt fontosak.
    Olvasói célcsoportok:
  • generálkivitelezők
  • magas- és mélyépítő-ipari kivitelezők, szak- és szerelőipari kivitelezők, építőanyag-gyártók és forgalmazók, vállalkozók, iparosok
  • tervezőépítészek, építész- és építőmérnökök, építőgépészek, statikusok
  • építőiparral és minőségvizsgálattal foglalkozó tudományos intézetek és tanintézetek
  • egyéb (sajtó, hirdetők)
Ha a Magyar Építéstechnika szaklappal kapcsolatban árajánlatot, további információt szeretne kérni a Build-Press Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Magyar Építéstechnika szaklap

A Magyar Építéstechnika az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) hivatalos lapja. Iránymutató szakfolyóirat a magyarországi építőipar teljes szférájára. Gyakorlati beállítottságú, az építőipar valamennyi terü- letével – a tervezéstől az alapanyaggyártáson keresztül a magas- és mélyépítő-ipari kivitelezéséig, ezek műszaki fej- lesztéséig – számos szakmai témával foglalkozó, általános építőipari műszaki-kereskedelmi szakfolyóirat. Beszámol a szakterület műszaki fejlődéséről, az új technológiákról és termékekről, megoldást kínál a felvetődő problémákra. Rendszeresen tudósít az építőipar fontosabb hazai és kül- földi eseményeiről, kiállításokról, kongresszusokról, szak- mai tanácskozásokról.

Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 47.
Telefon: +36 30 684 5278
E-mail:
Web: www.magyarepitestechnika.hu
Kulcsár Ilka
irodavezető  
   
   
Az új kiadó 2018 augusztusától vette át a szaklap kiadását a megszokott szerkesztői gárda és szakmai színvonal megtartásával.
További hírek az Építési kiadványok termékkategóriában
További hírek a Kiadványok, információs szolgáltatások termékkategóriában
További hírek az Eszközök termékkategóriában
Kulcsszavak:  magyar  építéstechnika  szaklap  kiadó  Build-Press