proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új két- és háromállásos rozsdamentes ivókutak a B&K Kft. termékkínálatában


2015. június 11.

A szinteltolással kialakított kutak ivási lehetőséget biztosítanak a felnőtteknek, a gyerekeknek és a házi kedvenceknek

A nyári hőség idején szinte megfizethetetlen szolgálatot tehet egy megfelelő helyen kiépített ivókút. A B&K Kft. választékában számtalan fali rögzítésű vagy lábon álló rozsdamentes ivókutat találhatunk, melyek között többféle ivókútfej típus gondoskodik a megfelelő felhasználási feltételekről. Így például az I5261-es, bekapásgátlóval ellátott fej elsősorban óvodákba, iskolákba, játszóterek mellé ajánlott, mivel ezeket a kisebb gyerekek is gond nélkül használni tudják, illetve formai kialakításának köszönhetően a fej nem érintkezik a felhasználó szájával, ezzel megelőzve az esetleges fertőzésveszélyt.
Most két új, kétállásos (BK01427) és háromállásos (BK01426) változattal bővült a kínálat. Az utóbbi típus kialakításánál a tervezők nem csak a felnőtt és gyerek felhasználókra gondoltak, de ivási lehetőséget biztosítottak házi kedvenceinknek is. Egy lábbal működtethető nyomógomb segítségével engedhetünk vizet a sétáltatás során megszomjazó kutyusoknak. A kétállásos változat szintén szinteltolással lett kialakítva, így ott a gyerekek és felnőttek enyhíthetik szomjukat.

Az ivókutak letölthető termékismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Telefon: +36 29 613 540
Fax: +36 29 613 558
Kereskedelmi iroda: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Gyártás: H-2200 Monor, Jókai út 9-11.
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: https://www.bandkaruhaz.hu/
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Hír
Kültéri ivókút újdonság a járókelők és négylábú kedvenceik számára
2017.08.22    
Kulcsszavak:  B&K  kétállásos  háromállásos  rozsdamentes  ivókút  ivókutak  lábbal  működtethető  nyomógomb  bekapásgátló