proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új KELOX FB tépőzáras padlófűtési csőrendszer


2016. február 22.

A KE KELIT széles választékban kapható padlófűtési elemek kínálatát egy magas minőségű tépőzáras csőrendszerrel bővítették


A jól bevált KELOX padlófűtésre használatos csövet a gyárilag a csőre rögzített tépőzárral a KM636 KELOX FB tépőzáras hőszigetelő rendszerlemezre illesztik. Ezáltal nincs szükség további rögzítésre. Ennek a technikának a segítségével az elhelyezés egyéni igényeknek megfelelően megvalósítóható; spirál vagy kígyóvonalban, valamint bármilyen szögben.
A tökéletesített λ-értéke által a 28/25 mm vastagságú FB tépőzáras lemez ugyanolyan szigetelési és szilárdsági értékekkel bír, mint a korábbi 33/30 mm vastagságú polisztirol hőszigetelő lemez.

Ha a KELOX FB tépőzáras padlófűtési csőrendszerrel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni aKE KELIT Kunstsoffwerk GmbH. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Telephely: H-1044 Budapest, Ipari park u. 11.
Telefon: +36 1 445 4599
E-mail:
Web: www.kekelit.hu
Kaszab Gergely
magyarországi képviselet vezető +36 30 940 4889
   
   
A KE KELIT Kunststoffwerk GmbH közel 70 éve gyárt műanyag csőrendszereket, fittingeket, gyárilag előszigetelt csöveket. Az ausztriai Linzben található központ és gyártóbázis létrehozása Karl Egger tulajdonos személyéhez köthető. Több mint 100 nemzetközileg is védett szabadalom jelzi a Ke Kelit GmbH. innovációs erejét. A máig családi vállalkozásként működő cég folyamatosan fejleszti műanyag feldolgozó gépparkját, amivel a legmodernebb technológiát alkalmazza gyártása során. Az Ausztriában a szakma által elismert és közismert cég termékei Magyarországon a Mart és a Szatmári Kft. értékesítési hálózatán keresztül érhetők el.
Kulcsszavak:  KE  KELIT  KELOX  FB  tépőzáras  padlófűtés  padlófűtési  csőrendszer