Új IMI TA 6 járatú váltócsap

A TA-6 váltócsap alkalmas fűtési/hűtési rendszerek üzemmódváltására

IMI TA-6 hatjáratú váltócsap
Új IMI TA 6 járatú váltócsap

Az IMI TA-6, egy 6 járatú váltócsap, mely az ún. üzemmódváltó („change-over”) rendszerek egyik fontos eleme. Segítségével történik a fűtési/hűtési üzem átváltása a felületfűtési/-hűtési rendszerekben. Fontos hangsúlyozni, hogy a TA-6 váltócsap, csak az üzemmód váltásról gondoskodik a szabályozásról, beszabályozásról nem. Az IMI üzemmódváltó megoldásában a szabályozás, beszabályozás feladatát egy vagy két kombinált, nyomáskülönbség-független motoros szelep (TA-Modulator vagy TA-Compact-P) végzi. A TA-Modulator meghajtója (TA-Slider 160 CO vagy TA-Slider 500 CO) látja el tápfeszültséggel és ad jelet egy relén keresztül a TA-6 váltócsap negyedfordulatos meghajtójának (TA-M106) az üzemmód váltásra. A felületfűtés/hűtés szabályozójától, esetleg az épületfelügyelettől vagy egy bináris kapcsolón keresztül, vagy közvetlenül a 0-10VDC pozicionáló jelet felhasználva lehet eldönteni, hogy melyik üzemmódra van szükség. Mivel a TA-Slider 160/500 CO család arra van felkészítve, hogy a TA-6 váltócsap meghajtóját vezérelje, ezért nincs szükség külön vezetékezésre, hanem egy egyszerű csatlakozó segítségével összeköthető a két meghajtó.

  • tömörzárású váltócsap
  • nyomáskiegyenlítő csatorna
  • kevesebb vezeték
  • a szabályozási, beszabályozási és üzemmód váltó funkciók szétválasztása miatt, beszabályozott rendszer, pontosabb szabályozás érhető el

A hírben szereplő termékek
TA-6 hatjáratú váltócsap
 
TA-6 hatjáratú váltócsap

Az IMI TA-6 hatjáratú váltócsap az üzemmódváltó („change-over”) rendszerek egyik fontos eleme, mely csak az üzemmód váltásról gondoskodik a szabályozásról, beszabályozásról nem. Segítségével történik a fűtési/hűtési üzem átváltása a felületfűtési/hűtési rendszerekben.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kiegészítők fűtési és vízellátási rendszerekhez
Kiegészítők fűtési és vízellátási rendszerekhez
Hidraulikai beszabályozó szelepek
Hidraulikai beszabályozó szelepek
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...