Új HAJDU Z ErP elektromos forróvíztároló

A jobb minőségű szigetelésnek köszönhetően az új készülék villamosenergia igénye és hővesztesége 5-7%-kal kevesebb

A HAJDU Zrt. számára a minőségi, megbízható termékek gyártása és a termékekhez kapcsolódóan az energiahatékonyság folyamatos javítása alapvető stratégiai cél. A cég 1966 óta gyárt elektromos forróvíztárolókat. Az elmúlt több mint 50 év legsikeresebb sorozata megújult külsővel és műszaki tartalommal jelenik meg.

Az utóbbi időszakban jelentősen változtak a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. által gyártott termékkörrel kapcsolatos piaci igények, valamint komoly piaci átrendeződés is várható a 2015 szeptemberétől, több lépésben bevezetésre került európai uniós szabályozás, az EcoDesign miatt is.

Az alap stratégiai célok és a piaci változások elvárásainak megfelelően a több évtizede gyártott, legnagyobb mennyiségben eladott elektromos forróvíztároló, a Z sorozat idén új megjelenéssel és magasabb szintű műszaki tartalommal jelenik meg Z ErP névvel.

A termék olyan nanokerámiás felületkezelt külső köpenyt kap, amelynek színe speciális "HAJDU" fehér. A belső tartály védelmét szolgáló zománcréteg több mint, 800 fokos hőmérsékleten kapja meg végleges üvegkeménységű felületét. Az alkalmazott zománc lítium és titánium tartalma biztosítja a masszív acéltartály védelmét, nikkelmentessége csökkenti a környezeti terhelést. A HAJDU által használt üvegzománc felület a jelenleg ismert legtisztább felület, ami használati melegvíz tárolásánál alkalmazható.
A korábbi Z sorozathoz képest a Z Erp készülékek éves villamosenergia igénye, illetve hővesztesége 5-7%-kal kevesebb, ami a jobb minőségű szigetelésnek köszönhető. A szigeteléshez használt poliuretán hab izopentános hajtóanyaggal a legkorszerűbb hőszigetelési technológiák közé tartozik. Az alkalmazott szigetelés vastagsága a magyar piacon megtalálható legvastagabb hőszigetelés. A termék egyszerűen kezelhető hőmérséklet szabályozóval van ellátva.

A HAJDU Zrt. nem csak termékeit fejleszti, hanem technológiáját is, ezáltal a környezetvédelemben is aktív szerepet vállal. A termékek előállításához és működtetéséhez szükséges energiaigény környezetre gyakorolt káros hatásait folyamatosan csökkentik, ezzel is hozzájárulva a klímavédelmi törekvésekhez. A fejlesztések hatására nem csak a széndioxid-kibocsátásuk csökkent összességében 4414,5 tonnával, hanem a cégcsoport egységnyi árbevételre eső energiafogyasztása is 46%-kal javult 2017. végére, 2009-hez mérten.
A 100% magyar magántulajdonban lévő HAJDU Zrt. több mint 65 éve gyártja Magyarországon, magyar emberek foglalkoztatásával a megbízható, magas minőségű termékeit.

A HAJDU elektromos forróvíztárolók letölthető termékismertetőiért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a HAJDU Zrt. megújuló energia üzletágának munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Z...ErP elektromos forróvíztárolók
 
Z...ErP elektromos forróvíztárolók

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak. A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Elektromos melegvíztárolók
Elektromos melegvíztárolók
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...