Új Geberit Sestra kőhatású zuhanytálca család

Új Geberit Sestra zuhanytálca család

Az ásványi anyagból készült zuhanytálca esztétikus, strapabíró, biztonságos

A Geberit legújabb zuhanytálca családja, a Geberit Sestra tökéletesen illeszkedik a svájci gyártó prémium minőséget képviselő fürdőszobakínálatába.
A Geberit Sestra ásványi anyagból készült zuhanytálca nemcsak elegáns megjelenésű, strapabíró és kiemelkedően csúszásmentes, de speciálisan kialakított szifonjának köszönhetően tökéletes megoldás alacsony padlószerkezetű fürdőszoba felújításánál is.

Az év zuhanytálca újdonsága a Geberittől

Fürdőszoba tervezésénél az egyik legfontosabb kérdés, amire a legjobb választ keressük, hogy fürdőkádat, vagy inkább zuhanyt szeretnénk, már persze, ha harmadik lehetőségként nem merül fel, hogy mindkettőt. Ha végül a zuhanyzó mellett döntünk, akkor egész biztosan a legfontosabb szempontok között szerepel, hogy a zuhanytálca legyen

  • esztétikus,
  • strapabíró,
  • és biztonságos, vagyis ne csússzon.

2020 újdonsága, a Geberit Sestra a svájci gyártótól megszokott minőségben ötvözi ezeket a tulajdonságokat, amihez sok évtizedes tapasztalata jóvoltából a Geberit olyan technikai újításokat is hozzárendelt, amelyeknek köszönhetően ezek a zuhanytálcák tökéletes megoldást jelentenek kihívásokkal teli felújításához, vagy egy új fürdőszoba építéséhez is.

Ahol a természet és a technológia találkozik

A Geberit Sestra zuhanytálca valódi palakőből készül. Az ásványi pornak és a szintetikus gyantának egy olyan, rendkívül strapabíró kombinációja, amelynek előnye nemcsak az, hogy megjelenése a gránitsziklára emlékeztet, érintése kellemesen meleg, hanem lenyűgözően csúszásgátló is. Ezt alátámasztja az is, hogy a DIN 51097 szabvány szerinti legmagasabb, "C" csúszásmentességi osztályba sorolták.

Új Geberit Sestra zuhanytálca család
Új Geberit Sestra zuhanytálca család

Kisebb lefolyó, nagy teljesítmény

40 mm-es szélességével a zuhanytálca lefolyónyílása sokkal kisebb a hagyományos modellekhez képest.
További extra, hogy az egyszerűen eltávolítható takarólap alatt a hajat és a szennyeződéseket felfogó fésűs szűrőt találunk, amely könnyen kivehető és gyorsan megtisztítható.

Fésűs szűrő a lefolyó takarólapja mögött
Fésűs szűrő a lefolyó takarólapja mögött

Innováció a felhasználás szabadságáért

A különösen lapos kialakítású szifont alacsony esztrich-magasságokhoz tervezték. Miközben a szabványos vízzár-magasság 50 mm, a Geberit mérnökei a Sestra zuhanytálca felhasználatóságának kereteit is bővítve, egy 30 mm-es vízzár-magasságú szifonnal rukkoltak elő, ami különösen alkalmas alacsony padlószerkezetekhez igazodó felújításoknál. A szifon minimalista formatervezése mellett is játszva meghaladja az előírt lefolyási teljesítményt, ami a másodpercenkénti 0,4 liter helyett 0,6 liternél is több.

Speciálisan kifejlesztett, különösen lapos szifon
Speciálisan kifejlesztett, különösen lapos szifon

Szín és méret: kiterjedt választék

A Geberit Sestra fehér, kőszürke és grafit színben kapható, és a kínálatban rendelkezésre álló méretek is tág teret biztosítanak a számunkra legjobb megoldás kiválasztásához.
A Geberit nem kevesebb, mint kilenc méretet biztosít, a Sestra
zuhanytálcák szélessége 80 vagy 90 cm lehet, hosszúságuk pedig 90-től 160 cm-ig terjed.

Geberit Sestra háromféle színben: fehér, kőszürke és grafit
Geberit Sestra háromféle színben: fehér, kőszürke és grafit

 

A hírben szereplő termékek
Geberit Sestra zuhanytálca
 
Geberit Sestra zuhanytálca

A Geberit Sestra zuhanytálca felületének megjelenése a palakőre emlékeztet és szintetikus ásványból készül. Ez a kőörleményből gyártott, ellenálló és vastag gélbevonattal ellátott tömör anyag kellemes érintésű, ugyanakkor igazán elegáns, strukturált felületűvé teszi. A zuhanytálca ezáltal a DIN 51097 szabvány szerinti legmagasabb, "C" csúszásmentességi osztálynak felel meg.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...