Új Geberit DuoFresh modul - innovatív szagelszívó egység WC-hez

A modul a különböző Geberit működtetőlapokkal kombinálható és utólag is felszerelhető

Az új Geberit DuoFresh modul a Sigma termékcsalád összes falba rejtett öblítőtartályába beépíthető. A légszűrő rendszeren túlmenően irányfényt és a vízkezelő tabletta tartályba juttatására szolgáló bedobónyílást is tartalmaz. Bizonyos körülmények között már meglévő WC-rendszerek is felszerelhetők a szagelszívó modullal.

Alapvetően az épületgépészeti elemek beépítésekor a legegyszerűbb a Geberit DuoFresh modul telepítése, azaz a fürdőszoba építése vagy felújítása során. Ez azonban - több okból kifolyólag - gyakran nem történik meg a gyakorlatban. Az viszont vitathatatlan, hogy a végfelhasználók egy modern, új fürdőszobában a szagtalan, friss levegőt értékelik.

Tulajdonságok és funkciók

Ezt szem előtt tartva egy új szagelszívó modult fejlesztett ki a Geberit. Új épületekhez és felújításokhoz is alkalmas, illetve utólag is beszerelhető. Műszaki előfeltétel a Geberit Sigma család egyik falba rejtett öblítőtartályának megléte, és hozzá közel egy elektromos kiállás. Az utólagos beépítés a Geberit Sigma 12 cm-es (2008-tól gyártott) és a Geberit Sigma 8 cm-es (2016-tól gyártott) falsík alatti öblítőtartályok esetén lehetséges.

A Geberit DuoFresh modul közvetlenül a WC-kerámiából távolítja el a kellemetlen szagokat. A szagelszívó a levegőt az öblítőcső és az öblítőszelep segítségével elszívja, a kerámia méhsejtszűrővel megtisztítja, majd visszavezeti a helyiségbe. Ezenfelül a következő funkciókat kínálja még:
  • LED irányfény a működtetőlap mögött a diszkrét megvilágításhoz, ha éjszaka fel kell keresni a toalettet.
  • Bedobónyílás a vízkezelő tabletta számára, amely az öblítővizet kékre színezi és kellemesen friss illatot kölcsönöz neki.

A Geberit DuoFresh modul az éjszakai tájékozódás megkönnyítésére egy diszkrét irányfényt tartalmaz
A Geberit DuoFresh modul az éjszakai tájékozódás megkönnyítésére egy diszkrét irányfényt tartalmaz
Galéria


Beszerelés és tartozékok

A beszerelés egyszerű és jól átgondolt. Az egyetlen kikötés, hogy egy 230 V-os elektromos csatlakozás rendelkezésre álljon:
  • A transzformátoron kívül mindegyik alkatrész az öblítőtartály szerviznyílásán keresztül kerül beépítésre. A transzformátor elhelyezése az előírásoknak megfelelően máshol történik – például egy szerviznyílással rendelkező falsík alatti beépítődobozban.
  • A transzformátort külön cikkszám alatt kell megrendelni.
  • Néhány kivételtől eltekintve a Sigma termékcsalád összes működtetőlapja kombinálható a Geberit DuoFresh modullal. A régebbi sorozatú működtetőlapok utólagos átszereléssel kibővíthetők.
  • A működtetőlap egy speciális mechanizmusnak köszönhetően egyetlen kézmozdulattal lenyitható, könnyű hozzáférést biztosítva ezáltal a végfelhasználóknak a tartozékok cseréjéhez.
  • A vízkezelő tabletta bedobónyílása könnyen elérhetően a működtetőlap mögött található.
  • A kerámia méhsejtszűrő úgyszintén könnyen hozzáférhető és a végfelhasználó által kicserélhető.
  • Az irányfény esetén a világítás időtartamát és intenzitását a végfelhasználó egy alkalmazás segítségével személyre szabhatja.

A kerámia méhsejtszűrő és a vízkezelő tabletta könnyen hozzáférhetőek
A kerámia méhsejtszűrő és a vízkezelő tabletta könnyen hozzáférhetőek
Galéria


A Geberit kereskedőpartnereinél vagy vízvezeték szerelőknél mind a kerámia méhsejtszűrő, mind a vízkezelő tabletta bármikor megrendelhető.

Alapmodell

A Geberit DuoFresh modul közelségérzékelő és irányfény nélkül alapmodellként is kapható. A be- és kikapcsolás manuálisan egy külön megrendelhető, villanyszerelő által telepített elektromos kapcsolón keresztül valósul meg (például oly módon, hogy a fürdőszoba villanykapcsolójával össze van kötve).

Az új DuoFresh modulok 2019 júliusától kaphatók.

A Geberit DuoFresh szagelszívó modullal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Geberit Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
DuoFresh szagelszívás

A nyomólap tetején található gomb segítségével hozható működésbe a szagelszívó rendszer. A kellemetlen szagokat tartalmazó levegőt az aktív szénszűrő megtisztítja, és csak ezután áramoltatja vissza a helyiség légterébe. A megoldás nem csak kezeli a levegőt, mint az illatosító spray-k, hanem a kellemetlen szagok nem is kerülnek be a légtérbe, mint a hagyományos szagelszívó ventilátorok esetében.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Geberit DuoFresh integrált szagelszívás
A kellemetlen szagokat közvetlenül a keletkezésük helyén elszívja
Geberit DuoFresh integrált szagelszívás
Geberit új, DuoFresh szagelszívás
Szagmentes fürdőszoba a Geberit innovatív megoldásával
Geberit új, DuoFresh szagelszívás

Kategóriák

Öblítőtartályok, öblítésvezérlések, nyomólapok, szerelőkeretek
Öblítőtartályok, öblítésvezérlések, nyomólapok, szerelőkeretek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...