Új ESSMANN neo plus felülvilágító kupola

A kipróbált és bevált még jobbá téve

A Kingspan Light + Air | ESSMANN a plus tetőablak kupoláját a következő szintre emelte. A Kingspan ESSMANN neo plus tetőablak kupola a vonzó dizájnt magas funkcionalitással és optimalizált energiaértékekkel ötvözi. Ez az innováció csökkenti az üzemeltetési költségeket és javítja az épületek környezeti egyensúlyát. Az új termék segít az alkalmazandó szabványoknak való megfelelésben is - a megszokott magas minőség fenntartása mellett. A neo plus tetőablak kupola alapfelszereltségként 40 névleges méretben kapható. 

Új ESSMANN neo plus felülvilágító kupola
Új ESSMANN neo plus felülvilágító kupola

A napfényszakértők házának új tetőablak kupolája nem csak vizuálisan lenyűgöző. A neo plus tetőablak kupola esztétikája, amelyet elsősorban az ipari és közigazgatási épületek, valamint az új épületek és az energiahatékony felújítások megnövekedett követelményei miatt alkalmaznak, az első mutatója a teljesítményének. A kupola PVC-ből, hőelválasztó profilrendszerrel készül, így optimális tulajdonságokkal rendelkezik az energiahatékonyság és a légáteresztés szempontjából. A teljes, hőhidaktól mentes szerkezet, például a gyártó hőszigetelt acél tetőablak-alapzatával, PC-st üvegezéssel és aerogél töltéssel kombinálva akár 0,65 W/m²K URC-értéket is elér. A rendszer nagyon jó tömítettsége a rendkívül hatékony EPDM üreges kamrás tömítésekkel lehetővé teszi az EN 1873 szabvány szerinti 4. szintű légáteresztő képesség szerinti besorolást. A PC 20/7 üvegezéssel jobb Ut értékek is elérhetők.

Új ESSMANN neo plus felülvilágító kupola
Új ESSMANN neo plus felülvilágító kupola

Modulárisan bővíthető a még jobb teljesítmény érdekében

Az amúgy is nagy teljesítményű, kiváló minőségű tetőablakot a rendelkezésre álló tartozékokkal még kényelmesebbé és sokoldalúbbá lehet tenni. Kompatibilis a gyártó PVC és fém tetőablakaival, és lineáris vagy láncos meghajtással bővíthető a napi szellőztetéshez és a geometriai füstelvezetéshez. Ezenkívül praktikus tetőkijáratok, valamint leesés-, átesés- és betörés elleni védelmek is felszerelhetők. A Kingspan ESSMANN HDS rendszerrel kombinálva tetőablak kupolája tartósan védett a jégeső, az erős napsugárzás, az átesés és a vandalizmus ellen. Szúnyogháló, valamint sötétítő és árnyékoló rendszerek is felszerelhetők. A neo plus tetőablak kupola javítási és felújítási készletként is kapható más márkákhoz is, így még sokoldalúbbá válik. Ezekkel a tulajdonságokkal különösen alkalmas ipari lapostetőkre, legfeljebb 25°-os tetőhajlásszöggel, közigazgatási és középületekre, például iskolákra és sportcsarnokokra, valamint fűtött ipari, kereskedelmi és logisztikai csarnokokra.

Új ESSMANN neo plus felülvilágító kupola
Új ESSMANN neo plus felülvilágító kupola

Előnyök a tervezés, telepítés és üzemeltetés során

Nagyfokú funkcionalitása, bővíthetősége és energiahatékonysága miatt a neo plus tetőablak kupola igazi mindenes a tervezők, valamint a tetőfedő szakemberek és az épületüzemeltetők számára. A tetőablak használatával az építészek és a tervezők a teljes szerkezet nagyon jó szerkezeti és épületfizikai értékeiből, valamint a sokoldalú alkalmazási lehetőségekből, többek között a rendszer moduláris felépítéséből profitálnak. A tetőfedő szakmunkások viszont értékes időt takarítanak meg a tetőablak beépítésekor vagy javításakor a tetőfedő membránok gyors és biztonságos tárolására szolgáló multifunkcionális rendszerkeretnek, a tetőablak kupola javítási és felújítási készletként való működésének köszönhetően, akár harmadik fél termékeihez is, valamint a tartozékokkal történő egyszerű és rugalmas utólagos felszerelési lehetőségnek köszönhetően. Eközben az épületek üzemeltetői számára a hangsúly a gazdasági előnyökön van, amelyek a rendkívül hatékony általános konstrukciónak köszönhető fűtési költségmegtakarítás, a magas fényáteresztésnek köszönhető villamosenergia-költségcsökkentés és a magas energiahatékonyságnak köszönhető CO2-kibocsátás csökkentése formájában jelentkeznek.

Új ESSMANN neo plus felülvilágító kupola
Új ESSMANN neo plus felülvilágító kupola

Így a Kingspan Light + Air | ESSMANN neo plus tetőablak kupolája ideális világítási megoldásnak bizonyul a magas igényeket és követelményeket támasztó lapostetők számára, amely hosszú távon kíméli az ügyfél pénztárcáját és a környezetet is, anélkül, hogy kompromisszumot kötne a minőség és a funkcionalitás terén.

A hírben szereplő termékek
ESSMANN neo plus felülvilágító kupola
 
ESSMANN neo plus felülvilágító kupola

A Kingspan Light + Air | ESSMANN új neo plus tetőablak kupolája a vonzó dizájnt magas funkcionalitással és optimalizált energiaértékekkel ötvözi. Az új termék csökkenti az üzemeltetési költségeket és segít az alkalmazandó szabványoknak való megfelelésben is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Felülvilágító kupolák, szellőztető, hő- és füstelvezető ablakok
Felülvilágító kupolák, szellőztető, hő- és füstelvezető ablakok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...