Új Electraplan energiaelosztók kültéri használatra

Az Electraplan-Termelő Kft. padlódoboz kínálatában elérhető újdonságok a kültéri használatra készült, fel-le mozgatható energiaelosztók. Az új energiaelosztók teljesen zárt fedél esetén autóval megközelíthetők, közlekedhetők, felületük natúr alumínium. Az elosztók alapfelszereltségként 4 darab Schuko-aljzattal vannak ellátva – további szerelési változatok kérésre elérhetőek. A ház zárt állapotban vízhatlan, IP67-es védettségi besorolású.

Zárás: a fel-le mozgatható energiaelosztót a speciális kulccsal az óramutató járásával ellentétes irányba kell forgatni és addig kell lenyomni, amíg teljesen be nem illeszkedik a tömítésbe. A véghelyzet elérésekor egy „puffanó” hang hallható. Felnyitás: az energiaelosztót a speciális kulcs segítségével felfelé kell húzni, majd az óramutató járásával megegyező irányba elforgatni.

A vízmentes padlódoboz igényes megoldást nyújt autószalonok számára. A padlódoboz háza 1,5 mm vastag V2A rozsdamentes acélból készült, és zárható alumínium fedéllel rendelkezik. Szakszerű és szabályos beszerelés esetén a fedelet lezárva a padlódoboz alkalmas a nedves, takarítógépes tisztításra is. A készülékegység bővíthető, akár 8 szerelvényt is tartalmazhat.

A hírben szereplő termékek
Electraplan padlócsatornák Electraplan kazettafedelek Electraplan illesztőkeretek Electraplan műanyag élű csapófedelek
 
Electraplan padló alatti szereléstechnika
5 termék

Zárt padlócsatorna rendszer + padlódoboz; nyitható (padlóval színelő) padlócsatorna rendszer + padlódoboz; üreges padló csatornarendszer + padlódoboz és álpadlós csatornarendszer + padlódoboz; kazettás padlódobozok tubusos kábelkivezetéssel is; nehéz kazettás padlódobozok (5.000N és 20.000N teherbírással); IP-54 védettségű por- és páramentes, 1-férőhelyes padlódobozok; csapófedelek 5, 8, 12 és 22 mm-es burkolatvastagsághoz, kő/parketta vagy PVC/szőnyegpadló burkolatokhoz; kör alakú csapófedelek alumíniumból és rézből.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Elektromos padlócsatornák, padlódobozok
Elektromos padlócsatornák, padlódobozok
Szerelvények, kábelezés
Szerelvények, kábelezés
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...