Új Eaton xChargeIn elektromos autótöltők

Egyszerű megjelenésükkel, strapabíró kivitelükkel szinte bárhol elhelyezhetők

Az e-mobilitás már nem csupán divat, hanem egyre szélesebb körű igény a lakosság körében. Az xChargeIn készülék könnyen kezelhető, a szakembereknek pedig egyszerű szerelést és beüzemelést biztosít.

Új Eaton xChargeIn elektromos autótöltők
Új Eaton xChargeIn elektromos autótöltők

„Ha vásárol egy elektromos autót, akkor szüksége lesz egy elektromos autótöltőre is” – hangzik a kereskedő szájából. Igen-igen, de milyet vegyek? Jó néhány szempontot érdemes figyelembe venni annak érdekében, hogy valóban egy megfelelő készülék szolgálja ki elektromos autóját és mindezt elérhető áron.

  • T2 típusú (AC) csatlakozó aljzattal rendelkezzen.
  • Könnyen és egyszerűen lehessen használni.
  • A betáplálási áramot be lehessen állítani.
  • Védelmet nyújtson DC hibaáramok ellen is.
  • Ne csak garázsban, hanem akár kertben vagy közterületen is fel lehessen szerelni.

Mindezeket tudják az Eaton xChargeIn elektromos autótöltői. Az új xChargeIn készülékcsalád egyszerű megjelenésével és strapabíró kivitelével szinte bárhol elhelyezhető. 

Új Eaton xChargeIn elektromos autótöltők
Új Eaton xChargeIn elektromos autótöltők

Az xChargeIn elektromos autótöltők akár 22 kW-os teljesítményt is tudnak biztosítani. Mivel a kíméletlen norvég körülményekre tervezték, -25°C-tól +40°C-ig biztosan üzemképesek. Mindemellett IP54-es védettségük lehetővé teszi a kültéri használatot is. Attól függően, hogy mennyi energia áll rendelkezésre az ügyfélnél, beállítható a maximális áramfelvétel 10-32 A között, azaz ily módon a készülék skálázható. Mindegyik készülék rendelkezik beépített DC hibaáram érzékelővel, így nincs szükség külön (speciális, DC-s) áram-védőkapcsoló használatára. A készülék homlokoldalán állapotjelző LED-ek informálnak a készenlétről, a töltés folyamatáról, vagy éppen hibáról. Egyes típusok esetében szöveg is megjeleníthető a kijelzőn, mely információkkal szolgálhat a töltési folyamatról.

Négy különböző változat

  • A-sorozat: költséghatékony, kiváló minőségű egyfázisú töltőállomások akár 32 A-ig (7,4 kW-ig)
  • X-sorozat: egy- és háromfázisú töltőállomások 22 kW-os teljesítményig, akár felhasználószemélyhez kapcsolódó azonosítással (kulcs vagy RFID kártyás)
  • M és S-sorozat: egy- és háromfázisú Master/Slave töltőállomások kibővített kommunikációs funkciókkal és töltésvezérléssel a „flotta” felügyeletéhez 

A vevői igényeknek megfelelően egyes típusok képesek UDP-n és OCPP-n keresztül kommunikálni. Az M-sorozatú eszközből felépített hálózatban akár 15 db S-sorozatú töltőállomás is lehet, és ekkor megfelelő módon osztja szét a rendelkezésre álló töltőkapacitást. Kiegészítőként kínálnak talapzatot is, melyre 1 vagy 2 darab töltőt lehet felszerelni. Továbbá töltőkábel tartó is felszerelhető a készülék alá, hogy ne kelljen botladozni a több méteres kábelkötegben, miközben a garázsban próbálunk áthaladni.

Új Eaton xChargeIn elektromos autótöltők
Új Eaton xChargeIn elektromos autótöltők

Az EATON xChargeIn elektromos autótöltői megfelelnek a hatályban lévő szabványoknak. A lakossági és kisebb közületi igényeket kielégítő készülékek széles választéka az európai igények alapján lett kialakítva, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb típust.

A hírben szereplő termékek
Eaton xChargeIn elektromos autótöltők - A sorozat
 
Eaton xChargeIn elektromos autótöltők

Az Eaton xChargeln elektromos autótöltő négy különböző sorozatot (A, X, M, S) tartalmaz, melyek a lehetséges alkalmazások teljes skáláját lefedik, a családi házakban az egyszerű falra szerelhető rendszerektől kezdve a vállalati telephelyeken vagy az intézmények épületeiben található töltőállomásokon át a nyilvános parkolóházakig. Az Eaton emellett számos kiegészítőt kínál, amelyek elősegítik az innovatív töltési technológia még hatékonyabbá és költségkímélőbbé tételét, például az intelligens energiagazdálkodás révén.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Elektromos autó töltőállomások
Elektromos autó töltőállomások
Töltőállomások, járműmosók, szervizek berendezései
Töltőállomások, járműmosók, szervizek berendezései
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...