proidea.hu online termékinformációs katalógus

Biztonságos ivóvízellátás a DP Pumps Hydro-Unit ECO nyomásfokozó egység segítségével


2018. december 14.

Kitűnő választás családi házakban, iskolákban, sport komplexumokban vagy kisebb ipari technológiákban

A DP-Pumps jól ismert arról, hogy a rozsdamentes acél nyomásfokozó szivattyúi teljes egészében a hollandiai gyárban készülnek, robotizált gépsorokon. A szivattyú azonban csak egy része a nyomásfokozó technológiának, egy teljes, automatikusan működő berendezéshez mérés-vezérlés, tartalékszivattyú, szelepek, csővezeték is szükségesek. A DP-Pumps minden egyes igényre, a regionális vízellátástól a családi házakig, különböző felhasználási célokra kidolgozta a moduláris kialakítású állomásait. Hollandiában az ivóvíz nyomásfokozók 90%-a DP-Pumps gyártmány.
Hydro Unit ECO nyomásfokozó egység
Az új Hydro-Unit ECO egy kiváló minőségű egyszivattyús egység, amit olyan kisebb feladatokra terveztek, ahol elvárás az állandó nyomás. A kompakt kialakítású és megfizethető árú nyomásfokozó egység kitűnő választás családi házakban, iskolákban, sport komplexumokban vagy kisebb ipari technológiákban.
  • Qmax 10 m³/h
  • Hmax 85 mwc
  • környezeti hőmérséklet: 0-40 °C
  • folyadék hőmérséklet: +4-60 °C
Kompakt és karbantartás barát

A kompakt tervezésnek köszönhető, hogy kis helyen is elfér, mert:
  • a visszacsapó szelepeket a szivattyúba építették
  • a csövek rövidek
  • nincs megkerülőág
Emellett a rendszer könnyű hozzáférést biztosít karbantartáshoz vagy javításhoz. Például nem kell szétszedni a szivattyút a tömítés cseréjénél.

Változatok
  • HU 1 ECO FR frekvencia inverteres vezérléssel (bluetooth-os kapcsolattal)
  • HU 1 ECO DS DOL egyfázisú dugóba integrált Eco-Control vezérléssel
Ha kíváncsi a Hydro-Unit ECO új, egyszivattyús nyomásfokozó egység letölthető termékismertetőjére, kattintson az alábbi termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Profilaxis Kft. munkatársától, küldje el kérését, kérdését az alábbi gombok egyikének használatával.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2049 Diósd, Vadrózsa utca 13.
Telefon: +36 23 545 293
Fax: +36 23 545 093
E-mail:
Web: www.profilaxis.hu
Szabados Ágnes
marketing vezető  
   
   
   
Vegyszerek átfejtése, oldása, az oldat adagolása, technológiai folyamat paramétereinek mérése, adagolószivattyúk szabályozása, hálózati víz nyomásfokozása, iszapok és nehezen folyós anyagok továbbítása, átemelése... A PROFILAXIS Kft. 1990 óta foglalkozik az említett berendezések forgalmazásával, telepítésével, szervizelésével, szaktanácsadással, valamint az egyes résztechnológiák megvalósításával.
Márkanevek: DP-Pumps, Milton Roy, Milton Roy Mixing, Sensorex, Joval, Kirloskar, Walchem, Toyo, FTI (Finish Thompson Inc.), Pumpex, GWS (Global Water Solutions), PXLOW, Berger (korábban EDO)
További hírek a Nyomásfokozó szivattyúk termékkategóriában
További hírek a Szivattyúk, keverők termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Profilaxis  Hydro  Unit  Eco  nyomásfokozó  egység  nyomásfokozó  szivattyú  ivóvíz  ellátás  vízellátás  DP-Pumps