Új Doka FreeFalcon mobil zuhanásgátló

Új Doka FreeFalcon mobil zuhanásgátló
A jelenleg érvényben lévő födémzsaluzással kapcsolatos biztonsági szabályozások csak feltételesen elégítik ki a munkavédelemre és az ergonómiára vonatkozó elvárásokat. A FreeFalcon – a mobil zuhanásgátló a maga egyedi tervezésű horganyzási megoldásával a feltételes helyett tényleges védelmet biztosít a munkaterületen. Ez a mobil személyi zuhanásgátló rendszer biztosítja az építkezésen dolgozókat ott, ahol a legkritikusabb a zuhanás veszélye. Jelentősen növeli a felhasználó biztonságát anélkül, hogy a mozgás szabadságát fel kellene áldozni, segít a magasból történő zuhanás kockázatának minimalizálásában.

A FreeFalcon egy olyan rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy a fej feletti rögzítést ötvözték a maximális – akár 10 méteres – hatótávolsággal. Kiinduló állapotában a rögzítési pont 2,35 méterrel az elhelyezési felület felett helyezkedik el. A maximum 5°-os dőlésszögű platformok esetében lehetőség van a rögzítési pont pozíciójának egyéni meghatározására. Hagyományos kézi raklap-emelő segítségével a rendszer könnyen mozgatható vízszintes irányban, mindössze egy személyre van ehhez szükség.

A daruval való áthelyezéshez szükséges jóváhagyott rakodóhevederek vagy láncok csatlakoztatására a szerkezet alaplemezének 4 rögzítési pontján elhelyezett gyűrűben van lehetőség.

Új Doka FreeFalcon mobil zuhanásgátló

Termékjellemzők:

  • Korlátlan mozgásszabadság a 360°-os zuhanásvédelemnek és a 10 méteres kiengedési sugárnak köszönhetően.
  • Használatra kész: nincs szükség a rendszer rögzítésére, előzetes tervezésre, ellensúlyok alkalmazására, plusz szerelési időre, nincs plusz költség, nincs hatással a szerkezetre.
  • A vízszintes mozgatás könnyen elvégezhető akár egyetlen ember által kézi raklapemelő segítségével.

Technikai paraméterek:

  • Átmérő: 2,25 m
  • Magasság: 2,35 m
  • Súly: 450 kg

Ismerje meg a FreeFalcont a kiterjesztett valóságban

Telepítse a Doka AR alkalmazást telefonjára vagy táblagépére, és nyissa meg a „modell kivetítése a jelölőre” funkciót. Ezután irányítsa a kamerát az alább letölthető brosúra első oldalára a FreeFalcon három-dimenziós modelljének megtekintéséhez.
Ingyenes letöltés: Doka AR-VR-App

Kategóriák

Munkavédelmi felszerelések, munkaruházat
Munkavédelmi felszerelések, munkaruházat
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Eszközök
Eszközök

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...