proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Dnd Martinelli kilincsek 2019-ben


2019. február 28.

Az építészek által tervezett öt fogantyú a Dnd fennállásának 50. évfordulójára készült

A napjainkban Vilma Martinelli által vezetett Dnd Martinelli cég 50 éves múltra tekint vissza. Ez alkalomból öt jelentős építészirodát kértek fel az új kilincsek megtervezéséhez, ezzel ünnepelve meg a Dnd 50 éves fennállását.
A megkeresett építészek általában sokkal nagyobb projektekre koncentrálnak, várostervezésre, ipari- és lakóépületekre szerte az egész világon. Az építészeket az ösztönözte, hogy ezt a kis tárgyat mindannyian megragadjuk, kézbe fogjuk nap mint nap, hogy áthaladjunk segítségükkel kívülről-befelé, egyik helyről a másikra, majd visszafelé. A kilincs az építészet frontvonala, egy szerény, de elengedhetetlen tartozék.
Dnd Martinelli DUE kilincs - Stefano Boeri Architetti Dnd Martinelli DUE kilincs - Stefano Boeri Architetti
Stefano Boeri első jegyzetfüzetében szereplő apró rajzon, már mindent megoldott, előre látott mindent. Egy olyan kilincs, amely teljesen újragondolja a lemezzel való kapcsolatot, lényegében új terméket generál.
Dnd Martinelli (IN)finito kilincs - Alfonso Femia

Dnd Martinelli (IN)finito kilincs - Alfonso Femia
Alfonso Femia olyan csodálatos projektet hozott létre, mint egy oximoron: tiszta, de sűrű, bőséges, de minimalista, elegáns, de gondtalan, dekoratív, de gazdaságos. Kicsi, de erős lineáris jelekből álló tervrajz: egy olyan projekt, amely teljesen átírja az ajtó és a kilincs közötti kapcsolatot.
Dnd Martinelli levante kilincs - Maurizio Varratta Dnd Martinelli levante kilincs - Maurizio Varratta
Maurizio elgondolása szép vázlatok sorozatán keresztül alakult ki: lapról lapra vált a jel egyre tökéletesebbé. Meglepően kényelmes a kézben.
Dnd Martinelli drop kilincs - Cino Zucchia Dnd Martinelli drop kilincs - Cino Zucchia
Cino Zucchi esetében a folyamatos módosítások, a rajzok hullámai, jelek, szavak, vázlatok képei, geometriai beállítások során jutott el az abszolút objektumhoz. Lágy, meglepő megjelenés, amelyben a sárgaréz a formája révén közvetíti csábítását. Dnd Martinelli blend kilincs - 967arch Dnd Martinelli blend kilincs - 967arch
967arch projektje egy kifinomult meditáció: két egyszerű forma, két hengeres alakzat közötti kapcsolat. A szár és a fogantyú, amelyek mindegyike kis kis ugrással halad előre: a részletek jelentik a különbséget, mint a lemez szokatlan aránya, amely lehetővé teszi a friss új kilincs létrejöttét.

Öt csodálatos új fogantyú a Dnd 50. évfordulója alkalmából, öt új módja annak, hogy nyílászárók nyíljanak meg a jövő felé, hogy határozottan és bátorsággal megközelítsék a hitet a minőség és a design szellemével.

A következő két videó bemutatja projektben résztvevő építészeket és munkáikat:
Az új Dnd Martinelli kilincsek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Lartech - Maestro Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2330 Dunaharaszti, Némedi út 100.
Telefon: +36 24 537 175
Fax: +36 24 537 177
E-mail:
Web: www.kilincsek.eu
Web: www.maestro-toloajto.eu
Szöllősy Tamás
ügyvezető igazgató +36 70 773 9269
   
   
   
   
A Lartech-Maestro Kft. a Maestro kilincsek és épületvasalatok mellett, európai kilincsgyártók termékeit hozza forgalomba márkaképviseletként. A Maestro kilincsek 1999 óta vannak jelen a magyar piacon, azóta a hazai piac meghatározó szereplői. A cég büszke arra, hogy az ország legtöbb szakkereskedését (zárszaküzletek, barkácsboltok, ajtószalonok, ajtógyártók) ők látják el kilincsekkel.
Márkanevek: Maestro, Mandelli, FSB, Tupai, DND Martinelli
További hírek a Vasalatok, kilincsek termékkategóriában
További hírek a Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Lartech  Maestro  Dnd  Martinelli  DUE  kilincs  Stefano  Boeri  Architetti  (IN)finito  kilincs  Alfonso  Femia  levante  kilincs  Maurizio  Varratta  drop  kilincs  Cino  Zucchia  blend  kilincs  967arch