Új széles fesztávú Dexion Longspan állványrendszer

Új széles fesztávú Dexion Longspan állványrendszer: megbízható, sokoldalú és még költséghatékonyabb

Megbízható, sokoldalú és még költséghatékonyabb: a Longspan 3 széles fesztávú állványrendszer számos előnyt biztosít a hosszú vagy terjedelmes termékekkel foglalkozó cégek számára

Az új Dexion Longspan 3 (LS3) széles fesztávú állványrendszer rendelkezik a korábbi megoldások minden előnyével és emellett nagyobb terhelhetőség, rugalmasabb dizájn, megfizethetőbb ár jellemzi, továbbá lehetőség van gördíthető és többszintes állványként is használni.

„A Longspan 3 polcrendszer ideális megoldás azon ügyfeleink számára, akiknek nincs szüksége, ezért nem szeretnék megfizetni a raklapos állványok által nyújtotta nagyobb teherbírást, de a normál fesztávú polcos állványok sem felelnek meg a tárolási és árukezelési műveleteink” – mondta Péter Zoltán, a Dexion Kft. ügyvezetője.

Longspan 3 széles fesztávú állványrendszer
Új széles fesztávú Dexion Longspan állványrendszer: megbízható, sokoldalú és még költséghatékonyabb
Az LS3 legjelentősebb előnyei:

  • Erős, tartós és sokoldalú
  • Terjedelmes vagy egyedi formájú termékek hatékony tárolását teszi lehetővé nagy tárolási sűrűség és minimális helyveszteség mellett
  • Hosszú tartógerendák az optimális rugalmasság érdekében
  • Gyors készletforgási sebesség a két oldalról történő használhatóságnak köszönhetően
  • Költséghatékony, mivel a hosszabb gerendák miatt kevesebb keretre van szükség
  • Egyszerűen összeszerelhető és átalakítható, így rugalmasan tud reagálni a piaci változásokra
  • Süllyesztett gerendák a standard választékban a függőleges hely maximális kihasználása érdekében
  • Kiegészítők nagy választéka áll rendelkezésre: különféle elválasztó elemek, rácsos polcok, csőprofilú gerendák, stb. a teljes testreszabhatóságért

Péter Zoltán hozzátette: „Az LS3 ideális megoldás azon ügyfeleink számára, akik nehéz dolgokat, dobozokat, csöveket vagy kábeleket tárolnak és az állványokat manuálisan üzemeltetik. Az LS3 a legkülönfélébb területen használható és a termékportfólió esetleges változása esetén a flexibilitásának köszönhetően bármikor egyszerűen átalakítható.”

Longspan 3 széles fesztávú állványrendszer
Új széles fesztávú Dexion Longspan állványrendszer: megbízató, sokoldalú és még költséghatékonyabb
Miért jobb a széles fesztávú állvány?

Normál fesztávú, hagyományos polcrendszer esetén helyet veszíthetünk, ha a tárolni kívánt áru nem tölti ki teljesen a polcokat – főleg ha nagyobb vagy speciális alakú dolgokról van szó. A széles fesztávú állványrendszer az ideális megoldás kézzel mozgatott, terjedelmes vagy hosszú termékek számára.

A gerendák akár 3 méteres hosszban is elérhetők, pozdorja vagy acél polcfedéssel.

A nyitott szerkezet lehetővé teszi, hogy az állványokra elölről és hátulról is lehessen pakolni, ezáltal optimalizálható az árukezelés és minimalizálható a helyveszteség.

A keretösszekötők és a csavarozott szerkezet kellő stabilitást biztosít az állványkereteknek. A talpaknak és a szintezőlemezeknek köszönhetően pedig bármilyen egyenetlen padlóra felállíthatók.

Az LS3 gerendái a rugalmasság érdekében szabadon áthelyezhetők, ezáltal a szintosztás könnyedén a jövőbeni termékváltozásokhoz igazítható.

Az állványrendszer egyszerűen szétszerelhető, újra felállítható és átalakítható. Ezek kulcsfontosságú tulajdonságok egy jól működő raktár számára. Az áthelyezhetőség és a bővíthetőség rövidebb megtérülési időt és csökkenő fenntartási költségeket eredményezhet.

A hírben szereplő termékek

Longspan 3 széles fesztávú állványrendszer
 
Dexion Longspan 3 széles fesztávú állványrendszer

A Longspan 3 széles fesztávú állványrendszer moduláris kialakításának, gyors és könnyű összeszerelhetőségének köszönhetően a lehető legjobban kihasználható a tárolásra rendelkezésre álló hely. Az állványok testre szabása igazán egyszerű a különböző keret- és gerendaméreteknek köszönhetően. Közepes és széles fesztávú állványmezők kombinálhatók egy állványsoron belül. A gerendák csavarmentesen rögzíthetők a keretekbe. A Longspan 3 keretek horganyzott, a gerendák pedig festett (RAL 9002) kivitelűek. A Longspan 3 raktári és irodai környezetben is használható, a különféle felhasználási módokhoz igazítható. Építhető belőle a talajról kezelt és magas állványrendszer is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Polcrendszerek, állványrendszerek
Polcrendszerek, állványrendszerek
Raktártechnika
Raktártechnika
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...