Új Daikin Altherma hibrid hőszivattyú

A rendszer akár 35%-kal hatékonyabb lehet egy szimpla kondenzációs gázkazánnál, ugyanakkor energiát takarít meg

Az új Daikin Altherma hibrid hőszivattyú ideális választás azoknak, akik oly módon szeretnék kiváltani elavult gáz- vagy PB gáz kazánjukat, hogy közben csökkentik a környezeti terhelést, egyúttal pénzt takarítanak meg - nemcsak a fűtésen, de a használati meleg vízen is.

Mivel a Daikin Altherma egy megújuló levegő-víz hőszivattyúval szerelt, nagy hatékonyságú kondenzációs kombi gázkazán, mindenkor tökéletes hőfokot tart a lakásban, és igény szerint, azonnal szolgáltatja a meleg vizet. A rendszer akár 35%-kal hatékonyabb lehet egy szimpla kondenzációs gázkazánnál, ugyanakkor energiát takarít meg, így a rezsiszámla is kisebb lesz.

A hibrid rendszer ugyanakkora helyen elfér, mint a szabványos gázkazán, és könnyen hozzákapcsolható a meglévő radiátorokhoz, illetve csőhálózathoz. Mivel telepítése egyszerű és gyors, csak minimális kényelmetlenséget okoz a kazáncsere. Kombi készülékként is kialakítható, ilyenkor még nagyméretű otthonokban is azonnal képes meleg vizet szolgáltatni, emellett összeköthető a meglévő használatimelegvíz-tartállyal.
Éves szinten a hőszivattyú a fűtéshez szükséges energia 70%-át képes előállítani önmagában, vagy "hibrid" üzemmódú kondenzációs kazánnal. Csupán a leghidegebb időszakokban áll le a hőszivattyú, és lép a helyébe a gázkazán. A rendszer a külső hőmérséklet és a fűtési igény alapján automatikusan kiválasztja a legköltséghatékonyabb üzemmódot. Arra is képes, hogy az aktuális energiaárakat figyelembe vegye: elég betáplálni az egységárakat a vezérlőbe, a többi a már a rendszer dolga!

A kompakt és csendes kültéri egység - amely a kinti levegőből nyeri a hőenergiát - diszkréten elhelyezhető a kertben, a házfalon vagy a tetőn, csak arra kell ügyelni, hogy a beltéri egységtől ne legyen 20 méternél távolabb.

A Daikin Altherma hőszivattyú egyesíti magában a legmodernebb technológiai vívmányokat, ugyanakkor egyike a leginkább megfizethető, megújuló energiára támaszkodó rendszereknek. Ez a jövő energiaforrása: környezetbarát, könnyen kezelhető, hatékony, mégis minden időjárási körülmény között kellemesen meleg otthont teremt a számunkra.

A Daikin Altherma hibrid hőszivattyú letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Daikin Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kapcsolódó hírek

Hungarotherm nagydíjat kapott a Daikin Altherma Hibrid hőszivattyú és az EWAD TZ inverteres folyadékhűtő
Hungarotherm nagydíjat kapott a Daikin Altherma Hibrid hőszivattyú és az EWAD TZ inverteres folyadékhűtő
A környezetbarát megoldásokat díjazta a Hungarotherm
Hungarotherm nagydíjat kapott a Daikin Altherma Hibrid hőszivattyú és az EWAD TZ inverteres folyadékhűtő

Kategóriák

Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...