proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Daikin Altherma hibrid hőszivattyú


2014. november 21.

A rendszer akár 35%-kal hatékonyabb lehet egy szimpla kondenzációs gázkazánnál, ugyanakkor energiát takarít meg


Az új Daikin Altherma hibrid hőszivattyú ideális választás azoknak, akik oly módon szeretnék kiváltani elavult gáz- vagy PB gáz kazánjukat, hogy közben csökkentik a környezeti terhelést, egyúttal pénzt takarítanak meg - nemcsak a fűtésen, de a használati meleg vízen is.

Mivel a Daikin Altherma egy megújuló levegő-víz hőszivattyúval szerelt, nagy hatékonyságú kondenzációs kombi gázkazán, mindenkor tökéletes hőfokot tart a lakásban, és igény szerint, azonnal szolgáltatja a meleg vizet. A rendszer akár 35%-kal hatékonyabb lehet egy szimpla kondenzációs gázkazánnál, ugyanakkor energiát takarít meg, így a rezsiszámla is kisebb lesz.

A hibrid rendszer ugyanakkora helyen elfér, mint a szabványos gázkazán, és könnyen hozzákapcsolható a meglévő radiátorokhoz, illetve csőhálózathoz. Mivel telepítése egyszerű és gyors, csak minimális kényelmetlenséget okoz a kazáncsere. Kombi készülékként is kialakítható, ilyenkor még nagyméretű otthonokban is azonnal képes meleg vizet szolgáltatni, emellett összeköthető a meglévő használatimelegvíz-tartállyal.

 
Oldalfali beltéri egység   Kültéri egység

Éves szinten a hőszivattyú a fűtéshez szükséges energia 70%-át képes előállítani önmagában, vagy "hibrid" üzemmódú kondenzációs kazánnal. Csupán a leghidegebb időszakokban áll le a hőszivattyú, és lép a helyébe a gázkazán. A rendszer a külső hőmérséklet és a fűtési igény alapján automatikusan kiválasztja a legköltséghatékonyabb üzemmódot. Arra is képes, hogy az aktuális energiaárakat figyelembe vegye: elég betáplálni az egységárakat a vezérlőbe, a többi a már a rendszer dolga!

A kompakt és csendes kültéri egység - amely a kinti levegőből nyeri a hőenergiát - diszkréten elhelyezhető a kertben, a házfalon vagy a tetőn, csak arra kell ügyelni, hogy a beltéri egységtől ne legyen 20 méternél távolabb.

A Daikin Altherma hőszivattyú egyesíti magában a legmodernebb technológiai vívmányokat, ugyanakkor egyike a leginkább megfizethető, megújuló energiára támaszkodó rendszereknek. Ez a jövő energiaforrása: környezetbarát, könnyen kezelhető, hatékony, mégis minden időjárási körülmény között kellemesen meleg otthont teremt a számunkra.

A Daikin Altherma hibrid hőszivattyú letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Daikin Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Fehérvári út 84/a. 4. emelet
Telefon: +36 1 464 4500
Fax: +36 1 464 4501
Web: www.daikin.hu
Mikolai Máté
Műszaki ajánlatadó – VRV specialista +36 70 513 2631
   
   
A Daikin kimagasló energiahatékonysággal rendelkező, és széles körben használható, magas színvonalú, beltéri klíma szabályozó berendezéseket és rendszereket gyárt kereskedelmi létesítményekben, lakóépületekben és ipari üzemekben történő alkalmazásra.
Márkanevek: Daikin, Zanotti, AHT
Hír
Hungarotherm nagydíjat kapott a Daikin Altherma Hibrid hőszivattyú és az EWAD TZ inverteres folyadékhűtő
2015.04.28    
További hírek a Hőszivattyúk termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Daikin  Altherma  hibrid  hőszivattyú