Új Crown ESR 1000 tolóoszlopos targoncák

Crown ESR 1000 tolóoszlopos targoncák
Crown ESR 1000 tolóoszlopos targoncák

Az új ESR 1000 tolóoszlopos széria megalkotásával a Crown kitolta a határokat: 30 százalékkal gyorsabb emeléssel és dupla sebességű leengedéssel látványosan hatékonyabbá teszik az anyagmozgatást.

A Karzol-Trans Kft. tapasztalatai szerint például 30 paletta vonatkozásában 2 perccel rövidülhet a munkavégzés ideje, így akár 1 kamionnal több áru is betárolható egy teljes műszak alatt. Mindez összességében 20 százalékkal növelheti a raktári folyamatok hatékonyságát.

Az új ESR széria tolóoszlopos targoncáival a felhasználók minden emelési magasságban folyamatosan és precízen tudnak dolgozni anélkül, hogy a termelékenység csökkenne. Élenjáró hidraulika és motorok, programozható funkciók, érintőkijelzős kezelőelemek és kameraopciók is elérhetők a teljesítmény optimalizálása érdekében.

Választható funkciók

Az ESR 1000 széria Xpress Lower technológiájával a leengedési sebesség megduplázható. Az automatikus emelési magasság előválasztó funkciója segítségével a villák gombnyomásra az előreprogramozott magasságba emelhetők, javítandó a ciklusidőt és megvédendő a terméket, az állványrendszert és a targoncát.

A döntési pozíció asszisztens kiegyensúlyozza az oszlop és a villakocsi elhajlását, és a villákat automatikusan a padlóval párhuzamos állásba helyezi a precíz pozícionálás érdekében. A Crown szabadalmaztatott OnTrac hajtásvezérlése – ami a kerekek gyorsítás közbeni kipördülését és csúszását, ellenáram-késleltetését és fékezését csökkenti – lehetővé teszi a biztonságos és maximális teljesítményű alkalmazást nedves, csúszós területeken és hűtőházakban is.

Az intelligens kanyarsebesség-optimalizáló rendszer felismeri a kormányállás szögét, valamint a menet- és a kormányzási irányt is, továbbá azt, hogy a targonca éppen egy kanyarba behajt-e, vagy azt éppen elhagyja-e. Ennek megfelelően szabályozza a kanyarodási sebességet és a gyorsítást a maximális biztonságért és teljesítményért.

Crown ESR 1000 tolóoszlopos targoncák
Crown ESR 1000 tolóoszlopos targoncák

Részletes információk

Az ESR 1000 széria Gena operációs rendszerével az egyes teljesítményparaméterek könnyen áttekinthetők és értelmezhetők. A 7-colos színes érintőkijelzőn minden információ egy pillanat alatt megtalálható a beépített widgetek segítségével. Minden aktuális feladat egyszerűen konfigurálható a ciklusidő csökkentésének érdekében.

A szerviztechnikusok számára részletes eseménynaplók érhetők el a targoncák számos funkciójáról. A targonca kezelői kijelzőjét hibadiagnosztikára tudják használni lépésről lépésre történő hibaelhárítással, beállítással és kalibrációval.

Crown ESR 1000 tolóoszlopos targoncák
Crown ESR 1000 tolóoszlopos targoncák

Egyéni ergonómia

Minden modell teljeskörűen testreszabható, például beállítható a kezelő súlya és magassága, a rugós-deréktámaszos vezetőülés háttámla-dőlésszöge, a kormányoszlop függőleges és vízszintes állása. Az oldalra helyezett oszlopszerkezet révén jól rá lehet látni a teherkerekekre, a villára és a rakatra is. Az ESR 1000 opcionális panoráma vezetővédő keretének kialakítása javítja a kilátást az állványzat irányába, egyúttal védi a kezelőt a lehulló tárgyaktól.

A következő videóban a Karzol-Trans Kft. képviselői mondják el üzemi tapasztalataikat az új ESR 1000 targoncáról.

Kategóriák
Targoncák, szállítókocsik
Targoncák, szállítókocsik
Raktártechnika
Raktártechnika
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...