proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új CREATON beton tetőcserepek - a kerámia és a síkpala után a beton is elérhető a választékban


2017. április 12.

Négy különböző formában, öt színben és kétféle felülettel gyártják

A népszerű CREATON kerámia tetőcserép mellett 2017-től a cég választékában a beton tetőfedő anyagok is megtalálhatóak. A CREATON magas minőségű, új beton tetőfedő anyag választéka minden igényt kielégítve teszi teljessé az eddigi kínálatot.

Nemzetközi és magyar gyárakból származó széles cserépválaszték, Magyarország legjobb minőségű agyagállománya, két európai színvonalú gyár Lentiben, széleskörű szakmai támogatás az ország bármely pontján és folyamatos műszaki fejlesztések - ezt kínálja a CREATON, 2017-től a betoncseréphez is!
Az elmúlt években szinte minden magyarországi tetőfedő megismerkedett a cég legváltozatosabb tervezői és felhasználói igényeket kielégítő termékválasztékával.

Vízbiztos és tartós tető betonból

A kerámia tetőcserepeiről ismert CREATON a beton tetőfedő anyagok esetén is kizárólag a tőle megszokott magas minőségi kategóriába tartozó termékeket kínálja. Az esztétikai és műszaki okokból lekerekített alsó peremmel rendelkező cserepek minden tervezői elképzelés és fogyasztói igény esetén megoldást kínálnak, hiszen már 10°-os hajlásszögű tetőn is alkalmazhatóak.
A beton cserepek további műszaki előnyei közé tartozik, hogy kedvező az árfekvése és egyszerű vele a kivitelezés, hogy fokozottan vízbiztos tető építését teszi lehetővé, amiről az egyedülálló bordakialakítása gondoskodik. A tetőcserép felületén megjelenő kettős vízborda kiemelkedő védelmet nyújt az esővíz ellen. A cserepek teherbíró képessége 30%-kal nagyobb a DIN Plus szabványban előírtnál.
A beton tetőfedő anyag környezeti terhelése igen csekély, amely ma már természetes elvárás minden magára adó építőanyag gyártó cég esetén. A kerámia cserepekhez hasonlóan a CREATON beton tetőfedő anyagok 100%-ig újrahasznosíthatóak.
Betoncserép matt és selymes felületekkel

A CREATON új betoncserepei selymesen matt színekben készülnek, kétféle minőségi felülettel. Különböző esztétikai élményt nyújt a beton tetőcserép család négy különböző formájú változata, a dinamikusan hullámzó Göteborg, az időtállóan klasszikus formájú Heidelberg, a sík felületű Kapstadt, illetve az egyedülálló formájú és attraktív Verona. Gyártásuk öt különböző színben - klasszikus vörös, sötétvörös, sötétbarna, sötétszürke, fekete -, illetve kétféle felülettel történik.

A CREATON beton választékának két felülete az un. a DuraTop Pro és Planar fantázianevekre hallgat. A tavaszi szezonra piacra kerülő DuraTop Pro felület ultrafinom, extrán ragyogó felületű, amely minden terméktípusban és színben elérhető. A Planar felületű betoncserép finom és sima kialakítású, selymesen fényes és matt színű anyag, amely hosszú időn át megóvja a tetőt a szennyeződések megtapadásától.

Dinamikusan hullámzó CREATON Göteborg beton tetőcserép

Klasszikus formájú CREATON Heidelberg beton tetőcserép

Sík felületű CREATON Kapstadt beton tetőcserép

Attraktív formájú CREATON Kapstadt beton tetőcserép

A CREATON a betoncserepekhez a kiegészítők széles választékát kínálja, ahogyan a jól bevált kerámia tetőcserepeknél is.
Így az építkezni és felújítani készülők - a kerámia cserép és síkpala után - a beton választékban is teljes rendszerrel, valamint tartós és környezetbarát, esztétikus tetőfedő megoldással találkozhatnak.

A CREATON betoncserepek letölthető katalógusait a hír alatti termékképre kattintva érheti el. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a CREATON South - East Europe Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-8960 Lenti, Cserépgyár u. 1.
Telefon: +36 92 551 550
E-mail:
Web: www.creaton.hu
   
   
   
   
A CREATON csaknem 120 éves hagyományokkal rendelkező vállalat. „Creatívat agyagból” ez a cég célkitűzése, amit természetközeli módon és egyúttal igényesen, nagy hozzáértéssel, minőségi normáknak megfelelően valósítanak meg. A CREATON első külföldi gyárát Európa egyik legjobb nyersanyaglelőhelyének közepén, a magyarországi Lentiben alapította meg.
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Creaton  beton  betoncserepek  betoncserép  tetőcserepek  tetőcserép  kerámia  tetőfedő  anyagok  tetőfedés  göteborg  heidelberg  kapstadt  verona  DuraTop  Pro  Planar  vízbiztos  kettős  vízborda