Új CREATON beton tetőcserepek - a kerámia és a síkpala után a beton is elérhető a választékban

Négy különböző formában, öt színben és kétféle felülettel gyártják

A népszerű CREATON kerámia tetőcserép mellett 2017-től a cég választékában a beton tetőfedő anyagok is megtalálhatóak. A CREATON magas minőségű, új beton tetőfedő anyag választéka minden igényt kielégítve teszi teljessé az eddigi kínálatot.

Nemzetközi és magyar gyárakból származó széles cserépválaszték, Magyarország legjobb minőségű agyagállománya, két európai színvonalú gyár Lentiben, széleskörű szakmai támogatás az ország bármely pontján és folyamatos műszaki fejlesztések - ezt kínálja a CREATON, 2017-től a betoncseréphez is!
Az elmúlt években szinte minden magyarországi tetőfedő megismerkedett a cég legváltozatosabb tervezői és felhasználói igényeket kielégítő termékválasztékával.

Vízbiztos és tartós tető betonból

A kerámia tetőcserepeiről ismert CREATON a beton tetőfedő anyagok esetén is kizárólag a tőle megszokott magas minőségi kategóriába tartozó termékeket kínálja. Az esztétikai és műszaki okokból lekerekített alsó peremmel rendelkező cserepek minden tervezői elképzelés és fogyasztói igény esetén megoldást kínálnak, hiszen már 10°-os hajlásszögű tetőn is alkalmazhatóak.
A beton cserepek további műszaki előnyei közé tartozik, hogy kedvező az árfekvése és egyszerű vele a kivitelezés, hogy fokozottan vízbiztos tető építését teszi lehetővé, amiről az egyedülálló bordakialakítása gondoskodik. A tetőcserép felületén megjelenő kettős vízborda kiemelkedő védelmet nyújt az esővíz ellen. A cserepek teherbíró képessége 30%-kal nagyobb a DIN Plus szabványban előírtnál.
A beton tetőfedő anyag környezeti terhelése igen csekély, amely ma már természetes elvárás minden magára adó építőanyag gyártó cég esetén. A kerámia cserepekhez hasonlóan a CREATON beton tetőfedő anyagok 100%-ig újrahasznosíthatóak.
Galéria
Betoncserép matt és selymes felületekkel

A CREATON új betoncserepei selymesen matt színekben készülnek, kétféle minőségi felülettel. Különböző esztétikai élményt nyújt a beton tetőcserép család négy különböző formájú változata, a dinamikusan hullámzó Göteborg, az időtállóan klasszikus formájú Heidelberg, a sík felületű Kapstadt, illetve az egyedülálló formájú és attraktív Verona. Gyártásuk öt különböző színben - klasszikus vörös, sötétvörös, sötétbarna, sötétszürke, fekete -, illetve kétféle felülettel történik.

A CREATON beton választékának két felülete az un. a DuraTop Pro és Planar fantázianevekre hallgat. A tavaszi szezonra piacra kerülő DuraTop Pro felület ultrafinom, extrán ragyogó felületű, amely minden terméktípusban és színben elérhető. A Planar felületű betoncserép finom és sima kialakítású, selymesen fényes és matt színű anyag, amely hosszú időn át megóvja a tetőt a szennyeződések megtapadásától.
Galéria
Dinamikusan hullámzó CREATON Göteborg beton tetőcserép
Galéria
Klasszikus formájú CREATON Heidelberg beton tetőcserép
Galéria
Sík felületű CREATON Kapstadt beton tetőcserép
Galéria
Attraktív formájú CREATON Kapstadt beton tetőcserép

A CREATON a betoncserepekhez a kiegészítők széles választékát kínálja, ahogyan a jól bevált kerámia tetőcserepeknél is.
Így az építkezni és felújítani készülők - a kerámia cserép és síkpala után - a beton választékban is teljes rendszerrel, valamint tartós és környezetbarát, esztétikus tetőfedő megoldással találkozhatnak.

A CREATON betoncserepek letölthető katalógusait a hír alatti termékképre kattintva érheti el. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a CREATON South - East Europe Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kapcsolódó hírek

CREATON beton tetőfedő anyagok 5% extra kedvezménnyel
Az akció 2017. augusztus 18-ig tart
CREATON beton tetőfedő anyagok 5% extra kedvezménnyel
CREATON betoncserepek 40% kedvezménnyel
Az akció 2017. május 31-ig tart
CREATON betoncserepek 40% kedvezménnyel

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...