proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új COROCORD mászókombinációk a KOMPAN kínálatában


2016. május 17.

A COROCORD medúza és óriás nád mászókombinációk nagyban fejlesztik a gyermekek koordináció képességét és egyensúly érzékét

COROCORD medúza mászókombináció

A COROCORD térhálók, kötélpiramisok, mászókombinációk magas fokon fejlesztik a gyermekek koordinációs képességét, és egyensúly érzékét. A legújabb kötéljátékok is a COROCORD gyártól már megszokott módon különlegesek és egyediek. A hálók rengeteg készségfejlesztő, izomfejlesztő és egyéb szórakoztató kiegészítővel rendelkeznek, melyek a membrán csúszdák, szabadon lengő inda kötelek, hálós tölcsérek, fészek hinták, kapaszkodók, felmászó létrák, felmászó kötelek, tányéros hinták, egyensúlyozó kötél, beülők, kilátók.
A tartóoszlopok, a formát kialakító csövek tüzihorganyzott acélból, a kötelek 6 egyforma Ø19 mm, acélbetétes sodrony erősítésű, UV stabilizált polipropilén bevonatú, környezetbarát műanyagok felhasználásával készülnek.
Nagy méretük lehetővé teszik a csoportos játékokat, ezzel is segítve a gyermekek szocializálódását.


COROCORD óriás nád mászókombináció
 


A gyermeki képzelet nem ismer határokat, ezért a COROCORD tervezői a játékos kreativitást a mérnöki szaktudással ötvözik egy-egy új játék kifejlesztésénél. Nagy kötélháló felületeket, acél oszlopokat és kötél akadálypálya elemeket egyesít a COROCORD óriás nád mászókombináció.A COROCORD medúza és óriás nád letölthető katalógusait megtalálja a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben árajánlatot, bővebb információt szeretne kérni a KOMPAN Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hunyadi János út 3., D. épület
Telefon: +36 1 481 0620
Fax: +36 1 481 0622
E-mail:
Web: www.kompankepviselet.hu
Cseke Dóra
  +36 20 536 4525
   
   
   
A KOMPAN 1970 óta gyárt játszótéri berendezéseket.
A KOMPAN Képviselet 1991 óta van jelen a hazai piacon. Céljuk, hogy az igények és lehetőségek figyelembevételével olyan játszótereket hozzanak létre közterületeken, gyermekintézményekben és magánkertekben egyaránt, melyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint a környezetvédelmi szempontoknak – hosszútávon is.
Márkanevek: Corocord
Kulcsszavak:  COROCORD  medúza  óriás  nád  mászókombináció  játszótér  mászóháló