Új Compress 4000 DW és Compress 5000 DW hőszivattyús HMV tárolók a Bosch-tól

Spórolja meg energiafelhasználásának akár 70%-át!

A Compress 4000 DW és Compress 5000 DW hőszivattyús használati melegvíz tárolóval bármely felhasználó hihetetlenül egyszerűen tudja melegvízzel ellátni háztartását egész évben. Aki a Bosch készülékeit használja, a környezet ingyen hőjét hasznosítja, és így energiát takarít meg. 200, 250 és 270 literes térfogatban érhető el akár beépített csőkígyóval, melynek segítségével egy napkollektoros vagy gázkazános rendszerhez is csatlakoztatható.
 • magas használati melegvíz komfort kicsi, közepes és nagy háztartások számára egyaránt
 • egyszerű beüzemelés
 • egyszerűen kombinálható gáz, napkollektoros és napelemes rendszerekkel
 • magas hatékonyság
A készülék beszerzési ára hamar megtérül, hiszen a hőszivattyús melegvíz tároló akár 70%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy villanybojler. A magas (akár 3,05) COP-vel rendelkező készülék működése kiemelkedően hatékony. Csupán 1 kW áramból akár 3 kW használható hőt tud készíteni. A 2 kW-os különbség a kettő között abból az ingyen energiából származik, melyet a hőszivattyú a környezetből nyer ki.

A melegvizes hőszivattyú egy beépített tárolóval rendelkezik, amely egyszerűen fedezi háztartásának melegvíz-szükségletét. A Compress 4000/5000 DW-hez könnyedén csatlakoztatható egy cirkulációs szivattyú, így a melegvíz azonnal rendelkezésre áll. Compress 4000 DW
200 és 250 literes tárolóval


 • kisebb háztartások számára ideális
 • más hőtermelőkkel is kombinálható
  (gázkazán, napkollektor, napelem)
 • magas hatékonyság
 • a hőszivattyú akár +5 C°-ig is működőképes
Compress 5000 DW
270 literes tárolóval


 • magasabb használati melegvíz igényhez
 • más hőtermelőkkel is kombinálható
  (gázkazán, napkollektor, napelem)
 • magas hatékonyság
 • a hőszivattyú akár -10 C°-ig is működőképes
Nettó súly (beépített csőkígyóval/nélkül)Hőszivattyú névleges teljesítmény/ elektromos teljesítmény felvételCOP elektromos fűtőpatron nélkül (EN 16147 szabvány szerint)Elektromos fűtőpatron teljesítményeHőszivattyú működési külső hőmérséklet határokMaximális használati melegvíz hőmérséklet elektromos fűtőpatron nélkülMaximális használati melegvíz hőmérséklet elektromos fűtőpatronnalHangnyomásszint 2 méter távolságraFluortartalmú üvegházhatású gázokat tartalmazGlobális felmelegedési potenciál – GWP

Ha a Compress 4000 DW és Compress 5000 DW hőszivattyús használati melegvíz tárolókkal kapcsolatban árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Robert Bosch Kft. - Termotechnika Üzletágának munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Kategóriák

Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...