Új Cleartex Hygi Step™ fertőtlenítőtálca-rendszer

A bejáratok új korszaka

Tagadhatatlanul megváltozott az életünk a Covid19 vírus miatt. Egészségünk megőrzése érdekében, illetve a vírus hatékony távol tartása miatt, célszerű a Hygi Step™ fertőtlenítőtálca-rendszert alkalmazni minden bejáratban.

Mivel cipőnkkel mi magunk visszük be a szennyeződéseket és az azokon megtapadó organizmusokat, vírusokat is az épületbe, emiatt nagyon fontos megakadályozni ezek terjedést. Ezt segíti az a három egységből álló Hygi Step™ rendszer, amely az alábbiak szerint épül fel a bejáratban:

Új Cleartex Hygi Step™ fertőtlenítőtálca-rendszer
Új Cleartex Hygi Step™ fertőtlenítőtálca-rendszer
  • Cleartex Collect kaparószálas szennyfogó
    Az erős kaparószálakból álló szennyfogó végzi el a lábbelik előzetes fizikai tisztítását. Ez szükséges előfeltétele annak, hogy a fertőtlenítő-hatás érvényesüljön.
  • Hygi Step™ fertőtlenítőtálca
  • Cleartex Classic szennyfogó
    A nagy tárolóképességű szennyfogó szívja fel a nedvességet. A cipőtalpak leszárítása fontos, hogy a folyadékot nem hordják szét a padlón. Ezzel csökkenthető a takarítási igény, illetve megelőzhető a csúszásveszély.

Háromféle méretű (80x60 cm; 90x80 cm; 120x50 cm) fertőtlenítőtálca közül lehet választani, hogy a lehető legideálisabb méret kerüljön a bejáratokhoz. Tartós és vegyszerálló, 6 mm vastag polipropilénből készülnek. A tálcák 30 mm mélyek.

Opcionálisan rámpával együtt is kérhetőek, melyek a még biztonságosabb közlekedést garantálják.

A tálcába 14 mm vastag, rugalmas, kuszált szálas PVC betétet helyeznek el. A fertőtlenítő folyadékot ennek a szintjéig kell feltölteni. A rugalmas szőnyeg a rálépő cipőtalp alatt pontosan annyira süllyed be, hogy a fertőtlenítő folyadék kellően ki tudja fejteni a hatását.

Így válik ez a Hygi Step™ fertőtlenítőtálca-rendszer a kórokozók elleni védelem hatékony eszközévé, lassítja a járvány terjedését.

A Cleartex Tisztaságvédelmi Tanulmánya egy napjainkban rendkívül aktuális témával foglalkozik. A COVID-19 víruson kívül számos más vírus is veszélyezteti az embereket. A fertőzések elkerülése miatt, nem elég a folytonosan hallott védekezéseket
megvalósítani, a kézmosás nem véd meg teljesen a fertőzésektől. A talajon levő mikroorganizmusok a lábbelikre tapadva könnyen bekerülnek az épületek belsejébe is. Ennek megakadályozására viszonylag ritkán hívják fel a figyelmet.

A Cleartex tanulmánya jól foglalja össze a problémát, világosan mutatja be a megoldási lehetőségeket. A tanulmányból kiderül, hogy a szerzők otthonosan mozognak a fertőzések megelőzésének területén, a megfelelő higiénia kialakításán. A saját eredményeiket összehasonlítják a nemzetközi kutatásokkal, tapasztalatokkal. Ezek alapján is kiderül, hogy saját kutatásaik, eredményeik és javaslataik is a nemzetközi élmezőnybe tartoznak. A tanulmány ötletes ábrái a laikusok számára is érthetővé teszik a tanulmány legfontosabb információit.
A tanulmány rávilágít a vírusfertőzések jelentőségére, a megoldási lehetőségekre, így mindenképpen javasolt minél szélesebb körben való megismertetése.

A hírben szereplő termékek
Cleartex Hygi Step™ fertőtlenítőtálca-rendszer
 
Cleartex Hygi Step™ fertőtlenítőtálca-rendszer

A tálcába 14 mm vastagságú, kuszáltszálas szennyfogót helyeznek. A fertőtlenítő folyadékot is eddig a szintig töltjük fel. A rugalmas szőnyeg a rálépő cipőtalp alatt pontosan annyira süllyed be, hogy a fertőtlenítő folyadék kellően ki tudja fejteni a hatását. Igény esetén a megfelelő fertőtlenítő folyadékot is biztosítják.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szennyfogó szőnyegek, szennyfogó rácsok, szennyfogó tálcák
Szennyfogó szőnyegek, szennyfogó rácsok, szennyfogó tálcák
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...