proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Bosch Tronic Heat 3500 elektromos kazán 4-24 kW hőteljesítménnyel


2017. június 28.

Lakások, családi- és hétvégi házak fűtési és akár melegvíz igényét is biztosítja


A Robert Bosch Kft. Termotechnika üzletága örömmel értesíti Önöket, hogy bevezetésre került egy új termék, a Tronic Heat 3500 elektromos kazán.

A termék kényelmesen biztosítja az összes hőt, valamint adott esetben a melegvizet is otthonának négy fala között. A Tronic Heat 3500 könnyű és rendkívül kompakt készülék, ami a telepítést egy kivételesen egyszerű feladattá teszi. Tágulási tartállyal és beépített modulációs szivattyúval rendelkezik. Hétféle hőteljesítménnyel érhető el, 4-től 24 kW-ig. Ideális lakások, családi vagy hétvégi házak fűtésére.
Az integrált elektronika biztosítja, hogy a fűtési elemek egyenletesen legyenek használva, ezáltal garantálva a különösen hosszú élettartamot. A jól áttekinthető vezérlőpanel gombjai és a grafikus kijelző felhasználóbarát, és minden lépésével az egyszerűségre törekszik.

A Tronic Heat 3500-zal Ön a legjobb minőségű anyagok összességét, kiváló kidolgozást és vonzó, modern dizájnt választ.

Ha a Tronic Heat 3500 elektromos kazán adataira kíváncsi, kattintson a hír alatt megjelenített termékre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Robert Bosch Kft. - Termotechnika Üzletágának munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1103 Budapest, Gyömrői út 104.
Telefon: +36 1 879 8690
E-mail:
Web: www.bosch-climate.hu
Vevőszolgálat
   
   
   
A Bosch-csoporthoz tartozó Termotechnika Üzletág célja, hogy más európai országokhoz hasonlóan hazánkban is első helyre kerüljön a fűtéstechnikai berendezések piacának valamennyi szegmensében, valamint energiatakarékosan és környezetbarát módon gondoskodjon a komfortos beltéri klímáról és melegvízről. A fűtéstechnika termékei teljes rendszerként működnek ideálisan, így komplett megoldást kínálnak a fűtőrendszer és melegvíz előállításra is, legyenek azok kondenzációs készülékek, napenergia hasznosító rendszerek vagy vízmelegítők.
Márkanevek: Bosch
További hírek az Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Robert  Bosch  Tronic  Heat  3500  elektromos  kazán  fűtés  melegvíz  HMV