Új BettePond fürdőkád

Új BettePond fürdőkád

Kör alakú beépíthető vagy szabadon álló fürdőkád zománcozott titánacélból

Nincs kezdete és nincs vége; nincsenek élek vagy sarkok: a kör a legtökéletesebb geometriai forma. A kör az emberiség eredeti szimbóluma, a harmóniát, a végtelent és az egységet képviseli. Az új BettePond és BettePond Silhouette fürdőkádban a Bette ezt a tökéletes formát ötvözi a tökéletes anyaggal, zománcozott titánacélból. A kör alakú BettePond-ot Dominik Tesseraux (Tesseraux + Partner, Potsdam) tervezte.

A BettePond megalkotásához a Bette szakembereinek minden eddigi ismeretére szükség volt. Annak ellenére, hogy a kör egy alapvető forma, az erős zománcozott titánacél alapanyagú fürdőkád előállítása alapos ismereteket igényelt az anyag és a gyártási folyamat tekintetében egyaránt. A kerek 150 cm átmérőjű forma létrehozása, valamint a belső és külső felületek sima illesztése rendkívül magas szintű készséget igényel. A zománcozott felület egy teljesen higiénikus, nemcsak rendkívül tartós, hanem bőrbarát tulajdonságai, színtartóssága, a kozmetikumok és fürdő-adalékanyagok ellenállása szempontjából is figyelemre méltó.

A fürdőszoba adottságaihoz igazodva a BettePond fürdőkád választható beépíthető és szabadon álló változatban is. Azok számára, akik inkább a finomabb megjelenést szeretik a beépíthető változat a megfelelő. A mindössze 8 mm magasságú kádperem miatt a fürdőkád úgy néz ki, mint egy pezsgő medence, amely körül rengeteg tárolóhely alakítható ki. A még kényeztetőbb fürdőzés érdekében a kád whirpool rendszerrel is kérhető.

BettePond beépíthető fürdőkád
BettePond fürdőkád
BettePond beépíthető fürdőkád

A szabadon álló változatban a név után a "Silhouette" szó szerepel, a fürdőkád a fürdőszobában egy igazi látványosság. A BettePond Silhouette egyszerűen puszta jelenléte vonzza a tekintetünket, a hengeres test térfogata, az elegáns anyag és a hibátlan, ragyogó felület miatt.

BettePond szabadon álló fürdőkád
BettePond Silhouette fürdőkád
BettePond beépíthető fürdőkád

A BettePond fürdőkádakra harminc év a garancia.

harminc év garancia a BettePond fürdőkádakra
30 év garancia

A BettePond Silhouette szabadon álló kád magyarországi premierje a Caracalla Design Days-en lesz, ami a belsőépítészek által leginkább várt szakmai kiállítás. A 2019. október 25-26. között megrendezésre kerülő rendezvény 7. alkalommal nyitja meg kapuit a látogatók előtt, és a tavalyi évhez hasonlóan, idén is a Bálna Budapest ad otthont neki.

A hírben szereplő termékek

BETTE zománcozott acél fürdőkádak
 
BETTE zománcozott acél fürdőkádak

A BETTE kádválasztékában megtalálhatóak az egyenes vonalú kádak, az ovális-, a hatszögletű-, a nyolcszögletű- és a sarokkádak, valamint a szabadon álló kádak is. Minden zománcozott acélkádra 30 év a garancia. Több típus esetében elérhető a zuhanyzórész kialakítással ellátott, fürdőkád és zuhanytálca 2:1-ben változat is. A szabadon álló kádak közül már 7 féle modell áll rendelkezésre. Az egész kádtest egy darabból készül, a tágas belső tér varratmentesen folytatódik az előlapban.
Válaszható extrák és specialitások: csúszásgátló felület; vágott sarok; szerelvényfuratok a kád szélén; szegély (fal előtti élek felhajtása); méret utáni gyártás; Comfort-előlaprendszer; a fehér alapszín mellett 1000 féle szaniter szín.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Hidromasszázs kádak
Hidromasszázs kádak
Kádak, kádparavánok
Kádak, kádparavánok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...