Új B&K hordozható ózongenerátor

Semlegesíti a levegőben található mikroorganizmusokat, kellemetlen szagokat

A B&K Kft. új, hordozható ózongenerátorai, zöld alumínium burkolattal, programozható időzítővel, 10 g/h (10 000 mg/h) és 20 g/h (20 000 mg/h) ózonkibocsátással rendelkeznek.

Új B&K hordozható ózongenerátorok
Új B&K hordozható ózongenerátorok

A beépített digitális időzítőn - az idő beállítását követően - programozható, hogy milyen időpontban és mennyi ideig történjen az ózongenerátorral végzett fertőtlenítés. 

A beépített ventilátor átáramoltatja a levegőt a készülék ózonlapja előtt, a kerámialapok közötti kisülés következtében keletkező ózon pedig semlegesíti a levegőben található mikroorganizmusokat és semlegesíti a kellemetlen szagokat. A készülékből kiáramló légnemű ózon érintkezik a felületekkel, bejut a legkisebb repedésekbe és ott is kifejti hatását. 

Az ózon minden élő szervezetre káros hatással van, a kezelés alatt emberek, állatok nem tartózkodhatnak a kezelt helyiségben és a növényeket is ajánlott ideiglenesen eltávolítani! 

B&K ózongenerátorok
Új B&K hordozható ózongenerátorok
Ajánlott működési (kezelési) idők:
  • 0-80 m³ helyiségek: 15-30 perc
  • 81-270 m³ helyiségek: maximum 60 perc
  • 270 m³-nél nagyobb helyiségek: 60 perc működtetés után 30 perc szünet, majd újabb 60 perc működtetés

A kezelést követően a helyiséget alaposan (legalább 20 percig) ki kell szellőztetni. Ha erre nincs lehetőség, akkor figyelembe kell venni, hogy az ózon felezési ideje 40 perc. A bomlást követően a helyiségben oxigéndús, tiszta levegő marad.

A használat szigorú előírásait betartva alkalmazható kórházakban, szállodai szobákban, óvodákban, irodákban, öltözőkben, otthoni környezetben, raktárakban, de alkalmas akár autók belterének fertőtlenítésére is.

  • Egyszerű használhatóság.
  • Minden mikroorganizmust elpusztít.
  • Semlegesíti a kellemetlen szagokat.
  • Minden felületre, nehezen elérhető helyekre is eljut.
  • Frissíti a levegőt.
  • Használata során a helyiségben élőlények nem tartózkodhatnak!
Miért ajánlott az ózongenerátor?

Az ózon egy rendkívül erős hatású oxidáló anyag. Összehasonlításképpen, közel 50-szer hatékonyabban és ~3000-szer gyorsabban fertőtlenít, mint a klór. Jelen ismereteink szerint nincs olyan kórokozó, vírus, baktérium, gomba (például penész), ami "túlélhetne" egy alapos ózonos fertőtlenítést. Az ózongenerátorral történő fertőtlenítés során, semmilyen vegyszerre nincs szükségünk, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy az ózon-gáz minden élő szervezetre (ember, állat, növény) nézve káros, így kizárólag akkor kezdjük meg a fertőtlenítést, ha a helyiségben nem tartózkodik senki.

A hírben szereplő termékek

B&K ózongenerátorok
 
B&K ózongenerátorok

Ózongenerátor, levegő- és felületfertőtlenítő berendezések hordozható kivitelben, zöld alumínium burkolattal, időzítővel, 10 g/h és 20 g/h ózonkibocsátással.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Légtisztítók, páramentesítők kishelyiségekbe
Légtisztítók, páramentesítők kishelyiségekbe
Klíma- és hűtéstechnika
Klíma- és hűtéstechnika
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...